Gecenin Ucunda 17. Bölüm İzle

Gecenin Ucunda 17. Bölüm İzle
Gecenin Ucunda 17. Bölüm İzle; 31 Ocak Salı akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümü bu akşam Star Tv’de!

Gecenin Ucunda 17. Bölüm İzle; 31 Ocak Salı akşamı 17. Yeni bölümüyle ekrana gelen Gecenin Ucunda TMC Film ve Alim Yapım ortaklığında hazırlanıyor. Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan ve Ezgi Özcan’ın senaryosunu kaleme aldığı dizide Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay başrolde yer alıyor. Bu sezon başlayan ve sezona oldukça iddialı başlayan dizi ne yazık ki ilerleyen bölümlerde bu iddiasını koruyamadı ve reytinglerde oldukça gerilerde kaldı. İlk on içine dahi girmekte zorlanan dizi için final kararı beklenirken dizi her hafta yeni bölümle ekrana gelmeye devam ediyor. Aşk ve Dram türünde ele alınan dizi kadın ve ilişkiler konusunu ele alıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Gecenin ucunda Son Bölümde Neler Yaşandı?

TMC Film ve Alim Yapım tarafından ortaklaşa yapılan ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Gecenin Ucunda sezonda hayal kırıklığı yaratan dizilerden biri olarak öne çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kazım’ın hapisten çıkmasıyla her şeyin düzeleceğini düşünen Macide’nin umutları yarım kalır. Macide’nin kendisiyle Berrin’den intikam almak için evlendiğini düşünen Kazım, Macide’yle arasına aşılmaz engeller koymuştur. Ancak Kazım’ın kendisine böyle davranmasını hak etmediğini düşünen Macide, Kazım’la eski günlerine dönmek için elinden geleni yapmaya karar verir.

Gecenin Ucunda 17. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının iddialı ancak hayal kırıklı yaşatan dizisi Gecenin Ucunda yayınına devam ediyor. Reytinglerde umduğunu bulamayan dizinin bu akşam ekrana gelecek 17. Bölümünde Macide, Kazım’ın baskılarına daha fazla dayanamaz ve sonunda boşanmaya karar verir. Ancak Macide’nin bu resti Kazım’ı hem üzmüş hem de çok zor bir duruma düşürmüştür. Ahmet’in yanında Serra’yla ortaya çıkışı da her şeyin üstüne tuz biber olmuş ve Kazım’ın hayatı iyice arapsaçına dönmüştür. Tüm çabaları sonunda Macide’yi aldığı karardan döndürmeyi başarsa da Kazım artık bam başka bir Macide’yle karşılaşacaktır. Macide artık Kazım’ın kendisini istediği yere savurmasına izin vermeyecektir. Gecenin ucunda bu akşam ekrana gelecek 17. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

31-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar