Üç Kız Kardeş Dizisine Güzel Oyuncu

Üç Kız Kardeş Dizisine Güzel Oyuncu
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş Dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özkaplan dahil oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisi Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını sürdürüyor. İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan dizinin senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Eda Teksöz yer alıyor. Salı akşamları ekrana gelen ve son olarak 49. Bölümüyle seyirci karşısına çıkan dizi aldığı reytinglerle gününün en iyi yapımı olurken kanalının da en çok seyredilen dizileri arasında yer alıyor. İkinci sezonunun yakında sonlandıracak olan üç Kız Kardeş’in 3. sezonda da devam edeceği geçtiğimiz günlerde belli olmuş ve dizi için üçüncü sezon hazırlıkları başlamıştı. Kadrosunda ünlü isimlerin er aldığı dizinin 3. sezonda da devam edecek hikayesine yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Son olarak dizinin kadrosuna güzel oyuncu Özge Özkaplan dahil oldu.

Özge Özkaplan Üç Kız Kardeş Dizisinde

Süreç Film tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin hikayesine yeni bir isim eklenmiş ve ünlü oyuncu Gökberk Demirci dahil olmuştu. Üçüncü sezonda da devam edecek dizinin kadrosuna bu sefer ise güzel bir oyuncu katıldı. Son olarak Kalbimin Sultanı adlı yapımda rol alan başarılı ve güzel oyuncu Özge Özkaplan dizinin kadrosuna dahil oldu. Salı akşamları ekrana gelen dizinin hikayesinde yer alacak olan ve üçüncü sezonda da devam etmesi beklenen Özge Özkaplan’ın hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor.

Üç Kız Kardeş

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün yer aldığı ve senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyona uyarlanıyor. Dizide Sadık ve Nesrin’in kızları olan Türkan, Dönüş ve Derya mutlu bir hayat sürmektedirler. Ancak Türkan’ın evlenmesiyle her şey değişmeye ve hayatlarına krizler girmeye başlar. Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda

-          İclal Aydın

-          Reha Özcan

-          Özgü Kaya

-          Almila Ada

-          Melisa Berberoğlu

-          Berker Güven

-          Veda Yurtsver

-          Tayfun Eraslan

-          Benian dönmez

-          Gökberk Demirci

-          Nazlı Senem Ünal

-          Ayça İnci ve

-          Murat Çidamlı yer alıyor. Dizi her Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

13-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar