Vermem Seni Ellere Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı

Vermem Seni Ellere Dizisinin Oyuncu Kadrosu Tamamlandı
Ordu'da çekilecek ve Atv ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak AKN Yapım imzalı Vermem Seni Ellere dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı.

Yaz sezonunda Atv ekranlarında ekrana gelecek yeni dizilerden Vermem Seni Ellere seyirci tarafından heyecanla beklenen yaz dizileri arasında yer alıyor. Ordu’da çekilecek olan ve bir Karadeniz yöresi dizisi olarak ekrana gelecek dizide aşka inanmayan bir genç ile güzel bir kızın başına gelenler konu alınıyor. AKN Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Ali Balcı yer alırken dizinin senaryosunu ise Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçer ve Samed Aslan kaleme alıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapılmış ve dizi sete çıkmak için gün saymaya başlamıştı. Romantik komedi türünde ele alınacak olan ve şimdiden merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı ve dizi sete çıkmak için her yönüyle hazır hale geldi.

Vermem Seni Ellere Oyuncuları Kimler?

AKN Yapım tarafından hazırlanan ve Ali Balcı’nın yönetmen koltuğunda yer aldığı Vermem Seni Ellere çok yakında Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Ordu ve çevresinde çekilecek dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı ve okuma provası geçekleştirildi. Haziran ayının sonlarına doğru ekrana gelmesi beklenen Vermem Seni Ellere’nin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise

-          Emre Bey (Mehmet)

-          Buse Meral(Zeliş)

-          Fatih Al

-          Filiz Ahmet

-          Goncagül Sunar

-          Bülent Alkış

-          Chat Tamer

-          Bahtiyar Engin

-          Burak Can

-          Sina özer

-          Şeyma Peçe

-          İpek Özağan

-          Kayhan Açıkgöz

-          Esin Gündoğdu

-          Meriç Özkaya

-          Duygu Kum ve

-          Berk Artıran yer alıyor.

Vermem Seni Ellere Konusu Ne?

AKN Yapım tarafından hazırlıkları süren ve çok yakında sete çıkacak olan yeni yaz dizilerinden Vermem seni Ellere Karadeniz yöresine ait bir dizi olarak ekrana gelecek. Ordu ve çevresinde çekilecek dizide bir genç kız ile bir delikanlının aşkı anlatılacak. Aşka inanmayan İstanbullu Mehmet ile Ordu’nun güzel kızlarından Zeliş’in bir kaza sonrası tanışmaları ve aşka yol alan hikayelerinin ele alınacağı dizide ayrıca bu iki gencin çevresindekilerin de hikayeleri dizinin ana konuları arasında yer alacak. Haziran ayı ortalarına doğru yayına girmesi beklenen dizi Ordunun Dereleri adlı türküden esinlenerek ismini almış durumda.

13-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar