‘Üç Kız Kardeş’ Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

‘Üç Kız Kardeş’ Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!
Kanal D ekranlarının Salı akşamları ekrana gelen reyting rekormeni dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in final tarihi belli oldu. Süreç film imzalı Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman final yapacak?

Yapımcılığında Süreç Film imzası taşıyan Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi belli oldu. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş romanından uyarlama olan dizinin oyuncu kadrosunda da yer alan İclal Aydınlı dizi 2021-2022 sezonunun 2. Yarısında ekranlara gelmeye başladı. Her hafta Salı günü saat 20.00 de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Betül Yağsağan, Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. Başrollerini hem proje tasarımcısı olan hem de dizinin annesini oynayan İclal Aydın (Nesrin Kalender), baba rolünde Reha Özcan (Sadık Kalender) ve 3 kızları Özgü Kaya (Türkan), Almila Ada (Dönüş), Melisa Berberoğlu (Derya) ve dizide Özgü Kaya ile evli olan Berker Güven (Somer) paylaşıyor. Sıcak ve samimi hikâyesi ile aile ve kardeşlik bağlarını konu alan dram ve romantik türündeki dizisi ne zaman final yapacak izleyici tarafından merak edilirken, dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. İşte Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi… 

 
Üç Kız Kardeş Dizisi Sezon Finali Ne Zaman?

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Anıl Tetik, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Murat Parasayar, Serhan Süsler, Emre Kıvılcım, Güldestan Yüce ve Ece Baliç yer alıyor.

 

22 Şubat tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisi, 14 Haziran Salı sezon finali yapacak. Son bölümü ile ekranlara gelecek dizi, önümüzdeki yıl yeni sezonla yeniden izleyicisi ile buluşacak.

 

Üç Kız Kardeş Dizisi Kaçıncı Bölümde Sezon Finali Yapacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Üç Kız Kardeş dizisi 10 Mayıs 2022 Salı akşamı 11. Bölümü ile Kanal D ekranlarına gelecek. Dizi bu sezon 16 bölüm yayınlanmış olacak. Üç Kız Kardeş dizisi 16. Bölümü ile sezon finali yapacak. Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali yapmasına son 5 bölüm kalıyor.

 

Üç Kız Kardeş Dizisi 2. Sezon Var Mı?

Sezonun ortasında yayınlanmaya başlayan ve çekimleri Balıkesir Ayvalık ilçesinde çekilen ilk bölümde seyircinin kalbini fetheden dizi, reytinglerinin yüksek gelip izleyici tarafından çok beğenilmesi sebebiyle bu yıl final yapmayacak. Üç Kız Kardeş dizisi Haziran ayında sezon finali yapacak ve önümüzdeki yıl 2. Sezonu ile ekranlara gelecek.

 

Üç Kız Kardeş Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Üç Kız Kardeş dizisi 14 Haziran Salı sezona veda ederken, yaz dönemi için kısa bir aradan sonra Eylül ayı gibi yeniden Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya başlayacak.

 

10-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar