Disney +'nın Tanıtımında Hangi Ünlü Nasıl Yer Alıyor?

Disney +'nın Tanıtımında Hangi Ünlü Nasıl Yer Alıyor
Disney + yakında yayına başlıyor. İnternet yayın platformu anlaşmaya vardığı ünlü isimlerle çekeceği reklam filmlerinin içeriğini ve konseptini belirledi.

Bu günlerde televizyon seyircileri oldukça heyecanlı bir bekleyiş içinde. Türkiye pazarında 14 Haziran’dan itibaren yayına başlayacak olan ve bugünlerde tüm televizyon kanallarında, basılı ve görsel medyada ve sosyal medya ile internet sitelerinde yoğun bir reklam kampanyası yürüten Disney + yayın için son saymaya başladı. Yaklaşık olarak bir aylık süresi kalan Disney + Türkiye için yapacağı tanıtım kampanyalarına yakında bir yenisini daha ekleyecek. Daha önceden anlaşmaya vardığı birçok ünlü isimle birlikte tanıtım filmleri hazırlayacak olan Disney + bu reklamlarla abone sayısını artırmayı planlıyor. Disney + birbirinden ünlü isimlerle reklam çekmek için yakında sete inecek. Reklam filmlerinde oynayacak ünlülerin ise hangi rollerde yer alacakları belli oldu.

Hangi Ünlü Hangi Rolde Yer Alıyor?

14 Haziran’da yayına başlayacak olan ve şu sıralar yoğun bir hazırlık süreci içerisinde bulunan Disney + Türkiye pazarına yönelik tanıtım filmlerini bir bir yayına sokmaya başladı. Şimdilik genel tanıtımlarla yetinen Disney + yakında birbirinden ünlü isimlerle çektiği tanıtımları yayınlamaya başlayacak. Disney +’da yayınlanacak reklamlarda rol alacak ünlü isimlerin rolleri ise belirlendi. Buna göre ilk filmde ünlü oyuncu Halit Ergenç evinde televizyondan Star Wars izlerken görülecek. Ayrıca yine Pınar Deniz evinin mutfağında smoothie hazırlarken bir yandan da İPad’inden The Lion King seyretmektedir. Diğer ünlüler ise tanıtım filmlerinde şu şekilde yer alacak, Can Yaman, evinin spor odasında koşu bandında yürürken ekrandan The Walking Dead izlemektedir, Cansu Dere ise setteki karavanında sahne için hazırlanırken bir yandan da tabletinden Black Widow seyretmektedir. Yine Aras Bulut İynemli evinin bahçesinde İPad’inden belgesel, Hande Erçel ise ev kıyafetleriyle bir arkadaşının evinde büyük bir popcornla Yukarı Bak filmini izlemektedir.

Çekimler Ne Zaman Başlayacak?

14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney + için çekilecek tanıtım filmleri “Disney Etkisi” adıyla çekilecek ve yayınlanacak. Filmlerin çekimleri 26 Mayıs’ta başlayıp 6 Haziran’da tamamlanacak. Filmlerin bazıları yurt dışından gelen ekipler tarafından çekilirken bazıları ise Ptot Film’den Çağatay Kaya çekecek. Çekilecek filmlerle Disney + Türkiye’de büyük bir gövde gösterisi yapacak ve bu sayede de yeni aboneleri bünyesine kazandıracak.

10-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar