Seversin dizisi oyuncuları kimler? Seversin dizisi ne zaman başlayacak?

Seversin dizisi oyuncuları kimler? Seversin dizisi ne zaman başlayacak?
Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Seversin, ekranlara gelmek için gün sayıyor. Yz sezonunun ilk dizilerinden olan Seversin oyuncu kadrosu çok merak ediliyor.

Ekranların yepyeni dizisi Seversin, çok yakında ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Tanıtım fragmanının yayınlanması ile büyük bir merak uyandıran Seversin dizisinin oyuncu kadrosu da açıklandı. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin oyuncu kadrosunu sizler ile paylaştık.

D Productions öncülüğünde ekranlara gelecek olan Seversin dizisi romantik komedi türü ile seyirci karşısında olmayı planlıyor. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın paylaştığı Seversin dizisi yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturmaktadır.Yapımcılığını Ayşe Durmaz'ın üstlendiği proje çok yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına girecek.

Seversin dizisi oyuncuları kimler? Seversin dizisi ne zaman başlayacak?

Yaz sezonuna damga vurmasın beklenen Seversin dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Yörük, İlayda Alişan, Zeynep Kankonde, Nergis Kumbasar, Ozan Dağgez, Ceren Taşçı, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Yiğit Dikmen, Hazal Benli ve Halil İbrahim Kurum yer almaktadır.

Romantik komedi dizisi Seversin'de Asya ile Tolga'nın nefret ile başlayan aşk hikayesi anlatılmaktadır. Herhangi bir diziden uyarlanmadan hazırlanan

Seversin dizisinin çekimleri ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde  gerçekleştirilmektedir.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Kanal D dizisi Seversin'in ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Pldukça iddialı bir kadroya sahip olan Seversin dizisinin tanıtım fragmanının yayınlanması ile de gözler ilk bölüm tarihine çevrildi. İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekimi gerçekleştirilen Seversin dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak dizinin Haziran ayının ilk haftalarında ilk bölümü ile yayınlanması beklenmekte. Seversin adlı dizinin yayın tarihinin belli olması ile birlikte hangi günlerde yayınlanacağını öğrenmiş olacağız.

Seversin dizisi Burak Yörük kimdir?

26 Mayıs 1995 tarihinde dünyaya gelen Burak Yörük, İstanbul doğumludur. Henüz yedi yaşında iken ilk olarak 2002 yılında Sırlar Dünyası adlı dizi ile ekranlara gelmeye başlamıştır. Ben Onu Çok Sevdim, Dayan Yüreğim, Baraj ve 20 Dakika gibi dizilerde rol alan Burak Yörük, 4N1K adlı dizi ile ün kazanmıştır. En son Aşk Mantık İntikam adlı dizide rol alan oyuncu Burak Yörük, günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Seversin adlı dizide Tarık Karakterine hayat vermektedir.

10-05-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar