Üç Kuruş 14. Bölüm İzle

Üç Kuruş 14. Bölüm İzle
Show Tv’nin sevilen dizisi ‘Üç Kuruş’ aksiyon dolu yeni bölümüyle 14 Şubat saat 20.00’da ekranlara gelecek. Merakla beklenen yeni bölümü izlemek için Üç Kuruş 14. Bölüm Canlı izle

Ay Yapım imzalı, Show Tv’nin sevilen yapımlarından Üç Kuruş 14 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Her bölümü merakla beklenen Üç Kuruş 14. Bölümü için geri sayım başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla, aksiyon dolu sahneleri ve iyi hazırlanmış senaryosu sayesinde dizinin izleyicisi yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken, diziyi internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler kolay izleyebilecekleri siteleri araştırmaya başladılar. Üç Kuruş yeni bölümü izlemek için Canlı Tv sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz. Üç Kuruş 14. Bölüm Canlı Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.  

 

 

Üç Kuruş Yeni Bölüm (14. Bölüm) Canlı İzle

 Üç Kuruş, 14 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde, Kartal sona yaklaştığını düşündüğü anda Efe ve Çetin’den hiç beklemediği bir şekilde gelen yardımla toparlanır.

 

Efe, Kartal’ın, Korkmaz’dan alacağı intikamın peşine düşeceğini bilir ve onu durdurmak için çabalasa da Oktay’la kurduğu derin bağ ondan beklenmeyecek bir tercih yapmasına neden olur.

 

Müdürüne, Kartal’ın Korkmaz’a saldıracağını söyleyen Efe zor bir ikilemle karşı karşıya kalır. Ya Kartal’ın yolunu ya da kendi yolunu seçmek zorunda olan Efe’nin yere ‘üç kuruş’ attığı anlar yeni bölüme dair heyecanı giderek arttırır.

 

Çetin, Kartal’ın gittiği yolun tehlikeli olduğunu bilmektedir ve Efe’ye onun iyiliği için Kartal’ı zapt etmesini söyler. Efe ise Çetin’in gizemini çözdüğünü düşündüğünde Çetin’in onun hakkında tahmin ettiğinden çok daha fazla bilgiye sahip olduğunu fark eder.

 

Bahar, Azade’yle yüzleşmeye karar verdiğinde onu şok edecek olan gerçekle yüzleşir. Kartal ise intikam planını sona ulaştırabilmek için İrfan’la bir pazarlığa girer.

 

Yeni bölümde, yaralı olan Oktay’a müdahale edilen Oktay ve Kartal’ın Korkmaz’ın elinden nasıl kurtulduğu merak konusu oluyor.

İntikam yemini eden Kartal, İrfan’la görüşürken Baybars’ın Çıngıraklı’ya girmesi dikkat çekiyor.

 

Üç Kuruş 13. Bölümde Neler Oldu?

Üç Kuruş’un 7 Şubat’ta yayınlanan son bölümünde, Kartal Mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade’nin ona verdiği tehlikeli görevi kabul eder.

 

Efe’ye rağmen harekete geçen Kartal, ölümle burun buruna gelince işler içinden çıkılmaz hale gelir.

 

Ailesini korumak isteyen Oktay, Efe’den Neriman’ın Ferhan’la neden görüştüğünü öğrenmek ister. Leyla’nında Ferhan’la görüştüğünü öğrenen Efe, Leyla ile yüzleşir.

 

Bahar ise Leyla’nın yardımıyla Kartal’a bir sürpriz hazırlar ve aralarındaki buzları eritmeyi başarır.

 

Kartal’ın yeni görevinde karşı karşıya kalacağı Baybars’ın has adamlarından Korkmaz’ın oyuna dahil oluşu beklenmedik sonuçlar doğuracaktır. 
Üç Kuruş 14. Yeni Bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show Tv ekranlarında…

14-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar