Üç Kuruş 15. Bölüm İzle

Üç Kuruş 15. Bölüm İzle
Üç Kuruş 15. Bölüm İzle; 21 Şubat Pazartesi akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Üç Kuruş’un yayınlanan 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Üç Kuruş 15. Bölüm İzle; Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova ve Ercan Kesal’ın rol aldığı Üç Kuruş bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve sezonun flaş yapımlarından olan Üç Kuruş her ne kadar beklenen ilgi ve reytingi bulamasa da yine de pazartesi akşamının belirleyici yapımları arasında yer alıyor. Bir mahallede yaşanan olayların ele alındığı dizide mafya, katil ve polis üçgeninde yaşanan gelişmeler ve bunların olayların geçtiği mahalleye etkileri ele alınıyor. Kanalın büyük bir beklentiyle yayın akışına koyduğu Ay Yapım imzalı Üç Kuruş özellikle genç kitlenin ilgisini çekiyor. Dizi her pazartesi akşamı heyecanlı ve gerilimli hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlerken dram ve macera türündeki dizi bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekrana geliyor.

Üç Kuruş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ay yapım imzalı Üç Kuruş Show Tv seyircisine pazartesi akşamları heyecanlı bölümler izletmeye devam ediyor. Ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla mafya, polis ve katil üçgeninde geçen hikayeyi seyirciyle buluşturan dizinin yayınlanan son bölümünde Efe beklenmedik bir hareketle Kartal’ı girdiği tehlikeli yoldan döndürmek için harekete geçer. Kartal ise Korkmaz’dan alacağı intikam için her şeyi göze almış ve hatta bunun için İrfan’la pazarlığa girmiştir. Üç Kuruş bu akşam yayınlanacak bölümde seyirciye nefessiz izleyeceği bir bölüm sunuyor.

Üç Kuruş 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamları seyirciyle buluşan Üç Kuruş bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Efe, büyük bir öfke içindedir ve Kartal’a karşı beklenmedik ve sert bir hamle yapmaya karar verir. Efe bu hamleyi yapmaya hazırlanırken Bahar, babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenmiştir ve planını değiştirerek Korkmaz’ın saldırı hedefini değiştirir. Her an birbirlerine hamle yapması beklenen Kartal, Efe ve İrfan arasında ise gerilimli anlar yaşanır. Kartal’ın bir türlü denetimde tutamadığı Neriman İrfan’ın her an göz hapsindedir ve Neriman tüm bu riskler altında gelen bir mesajla daha da sıkıntılı bir duruma düşer. Üç Kuruş 15. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar