Üç Kuruş’un Kartal’ı ve Efe’si Saçlarını Neden Kestirdi?

Üç Kuruş’un Kartal’ı ve Efe’si Saçlarını Neden Kestirdi?
Show Tv ekranlarında yayınlanan başarılı dizilerden Üç Kuruş’un sevilen karakteri Kartal’ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu saçlarını neden kısa kestirdi? İşte cevabı!

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen iddialı ve ilgi çekici dizi Üç Kuruş her bölümünde seyirciye farklı bir seyir zevki vermeye devam ediyor. Racon, Mafya, Polis, Entrika, tuzak ve ve bu tür olayların ve delikanlılığın hikayesinin sık sık anlatıldığı dizide rol alan oyuncular farklı karakterlerle seyirciyi ekrana bağlıyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer alan dizide başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu sezon başından itibaren kartal karakteriyle seyirciye başarılı bir performans sunarken dizideki imajıyla da oldukça konuşuluyor. Farklı kesim açı ve saç rengiyle oldukça dikkat çeken oyuncuya ayrıca uzun saçlarıyla eşlik eden ve polis Efe’yi canlandıran Ekin Koç’ta oldukça dikkat çekiyor. Ancak dizinin son bölümünde seyircinin çok beğendiği ikilinin saçlarını kısa kestirdikleri ve rengini de değiştirdikleri görüldü.

Yeni Bir İmaj

Ay Yapım imzalı Üç Kuruş Dizisinde Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal karakteri son bölümde seyirci karşısına farklı bir imajla çıktı. Geçtiğimiz bölümlerde hapse giren Kartal’ın son bölümde hapisten çıktığı ve yeni bir imaja büründüğü görüldü. Saçlarını kısa kestiren Kartal’ın ayrıca saç rengini de değiştirdiği ve siyaha boyattığı görüldü. Aynı şekilde dizinin polis karakteri Ekin Koç’un hayat verdiği Efe karakterinin de saçlarını kısalttığı görüldü. Dizinin bundan sonraki süreçte 3 yıl zaman atlaması yaşayacağı ve hikayenin 3 yıl sonrasından devam edeceği öğrenildi. Bu arada evlenen Kartal’ın baba olduğunu öğrenmesi de oldukça heyecan yarattı.

Necip Memili Diziye Katılacak mı?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarının çok sevilen ve seyredilen dizi Üç Kuruş hakkında sık sık sosyal medyada heyecan yaratan bilgiler dolaşıyor. Bunlardan birini de geçtiğimiz haftalarda final yapan Kanunsuz Topraklar’da rol alan ve eskiden Çukur Dizisinin fenomen karakterlerinden Necip Memili’nin gelip gelmeyeceği oluşturdu. Sık sık Necip Memili’nin Üç Kuruş’a dahil olacağı söylentileri seyirciyi heyecanlandırırken gerçek ise ne yazık ki beklenildiği gibi olmadı. Sevilen oyuncunun Üç Kuruş dizisinde en azından şimdilik yer almayacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölümleri her pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar