2019 yılında hangi diziler başlayacak?

 2019 yılında hangi diziler başlayacak?
Yeni yılın ilk ayı çok izlenen diziler ekranlara zorunlu ara verirken gözler yeni başlayacak dizilere çevrildi! 2019 yılında hangi diziler başlayacak?

2018 yılının Aralık ayında, Ufak Tefek Cinayetler, Şahin Tepesi ve Ege'nin Hamsisi gibi diziler ekranlara veda ederken, kanallar yayından kaldırılan dizilerin yerine yeni yapımları ekranlara getirmeye hazırlanıyor. 2019 yılında hangi diziler başlayacak?

2019'DA BAŞLAYACAK DİZİLER

Yeni yılın gelmesiyle birlikte, halihazırda yayınlanan ve yeni ekranlara gelecek olan diziler TRT hariç diğer televizyon kanallarının ortak aldığı kararla birlikte Ocak ayının son haftasından itibaren ekranlara gelmeye başlayacak.

TEK YÜREK

Hikayesi gerçek bir yaşanmış olaya dayanan, oyuncu kadrosunda Vildan Atasever, Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe ve Anıl Tetik'in yer aldığı, adı önce Sıfır Noktası olarak tanıtılan, daha sonra Tek Yürek olarak değiştirilen dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI

Oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları Star TV'de yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu'un yer aldığı dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı.

VURGUN

Yapımını Gold Yapım'ın üstlendiği, Fox TV ekranlarında yayınlanacak Vurgun dizisinde ekranların aranan yüzleri Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya başrolü paylaşacak. Çekimleri Aralık ayının başında başlanan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

VUSLAT

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün paylaştığı, tanıtımlarıyla büyük ilgi toplayan Vuslat dizisi, 7 Ocak 2019 tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

NÖBET

Yapımını ve yönetmenliğini Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisi sezonun en merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendindirci gibi başarılı isimlerin yer aldığı Nöbet dizisinin Şubat'ta ekranlara gelmesi bekleniyor.

HALKA

Başrollerini Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı TRT 1'in yeni dizisi Halka 15 Ocak 2019 Salı tarihinde ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu.

2019 yılında başlayacak diziler listemiz sürekli güncellenmektedir. Dizilerin yayın tarihlerinden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

Kaynak: dizi izle

18-01-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler