Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor

Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor
Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor! Sevilen dizi neden, ne zaman final yapacak? İşte dizi hakkında tüm gelişmeler!

Star TV’de ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçcil ve Tülin Özen gibi başarılı kadın oyuncuların başrollerini paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler takipçilerine üzücü haber var! Geçen sezon en çok konuşulan dizilerden biri olan, yeni sezonda izleyiciden beklenen ilgiyi göremeyen başarılı dizi Ufak Tefek Cinayetler dizinin final yapacağı öğrenildi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dört kadın ve dört adam arasında yaşanan karanlık sırlar, bitmek bilmeyen yalanlar ve aşkları konu alan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sezon finalinde, dizinin ilk bölümünde ölen kişinin Edip olduğunun anlaşılması, dizinin yeni sezon reytinglerini olumsuz etkilemişti.

İzleyici diziden istediğini almış olacak ki, Ushan Çakır ve Osman Sonant gibi başarılı oyuncular kadroya dahil edilse bile dizi reytinglerde bir türlü yükseliş gösteremedi. Ufak Tefek Cinayetler, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Mehmetçik Kutlu Zafer dizileriyle reyting mücadelesinde başarısız oldu. Bu hafta 43. bölümüyle ekranlara gelen dizi, total kategorisinde 20. sırada, ab kategorisinde ise 7. sırada günü tamamlamıştı. AB kategorisinde ilk 10’da kendine yer bulan dizi total reytingleri nedeniyle ekranlara veda ediyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Ay Yapım imzalı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ Ushan Çakır ve Duygu Sarışın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi iki bölüm sonra, yani 11 Aralık Salı akşamı ekranlara gelecek 45. bölümüyle final yapacak

Dizi hakkında daha fazla gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

01-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler