Gönül Dağı Yeni Baştan Kadro Kurdu

Gönül Dağı Yeni Baştan Kadro Kurdu
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı yeni sezonuna yeni konseptiyle hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve üç sezondur ekranlarda olan başarılı ve reytingi yüksek yapımlardan Gönül Dağı yeni ve dördüncü sezonuna iddialı hazırlanıyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen ve üç sezondur reytinglerde ilk sırada yer alan Gönül Dağı bu sezon dördüncü ve final sezonu ile seyirci karşısına çıkacak. Kadrosunda genç ve yetenekli isimlerin yer aldığı ve Anadolu’da yer alan kurgu bir kasabada gerçekleşen hikayeleri anlatan Gönül Dağı dizisi bu sezon final sezonuyla ekranlara gelecek. Bugüne kadar pek çok ünlü ismin yer aldığı dizi seyirci tarafından da heyecanla ve merakla izlenen dizi yeni sezon çalışmalarına hikaye ve cast olarak devam ediyor. Köprü Film tarafından hazırlanan dizi yeni sezonda hikayede bir zaman atlaması gerçekleştirecek. Bu yönüyle dizide yaklaşık 8 yıl ileri gidecek hikayede için var olan karakterlerin bazılarının 8 yıl sonrası için yeni bir cast çalışması başlatıldı. Birbirinden genç isimlerin yer almaya başladığı Gönül Dağı yeni kadrosu ve yeni hikayesi ile merakla bekleniyor.

8 Yıl Sonrası Anlatılacak

Köprü Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Yahya Samancı tarafından yönetilen ve Anadolu’da bir kasabada yaşanılan olayları anlatan dizi üç sezondur ekranlara geliyor. Kanalın en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve aldığı reytinglerle cumartesi akşamlarının lider yapımı olan dizi bu sezon final yapacak. Dizi üç amcaoğlunun özelinde Gedelli kasabasında yaşanılan olayları ele alıyor. Amcaoğullarının en yetenekli isimleri arasında yer alan Taner’in yaptığı buluşları ve icatları konu alan dizinin 4. Sezonunda hikayede zaman atlaması yaşanacak. 8 yıl ilerisini anlatacak dizi için yapım şirketi yeni oyuncularla görüşmelere devam ediyor. Şu ana kadar çocuk yaşta olan oyuncuların 8 yıl sonrasını canlandıracak isimlerle görüşmeler yapan Köprü Film adeta yeni baştan bir oyuncu castı kuruyor.

Yeni İsimler Dahil Oldu

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan Gönül Dağı yeni sezonda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Yakında yeni bölümleriyle ekrana gelecek dizinin çekimleri Eskişehir’de devam ediyor. Yakında fragmanları yayınlanmaya başlayacak olan dizinin kadrosuna son olarak üç yeni isim dahil oldu. Dizinin kadrosuna katılacak isimler

-          Burak Can (Erkan’ın 8 yıl sonrası için)

-          Sude Zülal Güler ve

-          Elif Tığlı dahil oldu. Genç oyuncu Elif Tığlı dizide Erkan’ı canlandıracak Burak Can ile Sude Zülal Güler arasında yaşanacak ilişkide tarafların arasına girerek sorun oluşturacak. Sevilen dizi Gönül Dağı yeni sezonda TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar