Sinem Kobal 2 Milyon Tl'lik yeni arabası ile görüntülendi

Sinem Kobal 2 Milyon Tl'lik yeni arabası ile görüntülendi
Sinem Kobal 2 Milyon Tl'lik yeni arabası ile görüntülendi. Sinem Kobal'ın yeni arabası hangi model? Sinem Kobal'ın kızının yüzü.

Güzel oyuncu Sinem Kobal yeni arabası ile görüntülendi. Sinem Kobal, 2 milyon tl'lik arabası ile görüntülendi. Sinem Kobal'ın yeni arabası. Sinem Kobal'ın bebeğinin yüzü. Kenan İmirzalıoğlu'nun bebeği kime benziyor? Sinem Kobal'ın yeni arabası hangi model? Sinem Kobal ile ilgili tüm gelişmeler

2016 yılında dünya evine giren Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz ekim ayında ilk bebeklerini kucağına aldılar. Kızlarına Lalin ismini veren çift, ilk kez anne - baba olma heyecanını birlikte yaşadılar. Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Sinem Kobal ise, anne olmanın keyfini çıkardığını dile getirdi. Muhabirlerin 'kızınız kime benziyor' sorusuna Sinem Kobal, 'Babası 'Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor. Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor' demişti.

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen oyuncu Sinem Kobal, 'Lalin'i büyütüyorum. Onu seyretmek çok keyifli. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu zor günlerde ben Lalin'in tadını çıkarıyorum. Evimizin neşe kaynağı oldu' ssözlerini kullandı.

Kızıyla birlikte vakit geçirmek için uzun zamandır herhangi bir projede yer almayan Sinem Kobal, 'Kendim ilgilenmekten çok mutluyum ama tabii ki yardım almak önemli. Tecrübesi olan annem, arkadaşım ya da bir bakıcıdan ne kadar destek alabilirsem o kadar rahat oluyor. Bebeğe de daha iyi yansıyor. Ama bizim şu an keyfimiz yerinde' ifadesini kullandı.

Sinem Kobal 2 Milyon Tl'lik yeni arabası ile görüntülendi

Kısa bir süre muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sinem Kobal, yeni aracı ile birlikte de görüntülendi. 2021 model Porche Macan aracı olan güzel oyuncuya 'eşiniz Kenan İmirzalıoğlu'nun hediyesi mi?' diye soruldu. Sinem Kobal ise, 'Hediye değil. Böyle bir arabaya ihtiyacımız vardı' dedi.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen oyuncu Sinem Kobal, İstanbul doğumludur. Atv ekranlarında yayınlanan Selana dizisinde Selena karakterine hayat veren Sinem Kobal, başarılı oyunculuğu ile ün kazanmıştır. Ardından 2010 yılında yayınlanmaya başlayan Küçük Sırlar isimli dizide Su karakterini canlandıran Sinem Kobal, Romantik Komedi ve Romantik Komedi 2 sinema filmlerinde de rol alarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

11-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar