Ünal Silver Vurgun dizisine katıldı

Ünal Silver Vurgun dizisine katıldı
FOX TV ekranlarının yeni başlayan dizisi Vurgun'a yeni bir isim katıldı. Ünal Silver bundan böyle Vurgun dizisinde rol alacak.

Yapımı Gold Film tarafından üstlenilen ve FOX TV'de yayınlanan Vurgun dizisine yeni bir isim katıldı. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in yer aldığı diziye Ünal Silver'da katıldı. Ünal Silver son olarak TRT 1'den ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldı.

16 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul'da doğan Ünal Silver daha önce Hokkabaz, Yalancı Yarim, Gönülçelen, Kuzey Güney, Poyraz Karayel ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlar başta olmak üzere pek çok film ve dizide rol aldı. Tecrübeli oyuncu şimdi de Vurgun dizisinde Feyyaz karakterine can verecek.

Vurgun dizisi konusu

Kemal 40 yıllık hayatının son 10 yılını komada geçirmektedir. Herkes ölümünü beklerken bilinmeyen bir şekilde kullanılan ilaca reaksiyon göstererek uyanır. Doktorlar dahil herkes şaşkındır. Büyük bir aşkla evlendiği karısı Reyhan 10 yıldır onun ölümünü beklediğinden kocasının arkadaşı hemde ortağı Vedat'la beraberdir. Kemal'e uzun süredir hastanede hergün hizmet eden hemşiresi Asya'da aşık olmuştur.  Kaç yıldır bu günü bekleyen Asya ile ölümünü bekleyen Reyhan karşı karşıya geldiğinde Vedat'ın desteği Kemal'i yıkabilecek midir?

Vurgun dizisi karakterleri

Kemal (Erkan Petekkaya)

Kemal başarılı bir iş adamıdır. Karısı Reyhan ve oğlu Kerem'le birlikte yolunda giden bir hayatı vardır, ta ki geçirdiği kazaya kadar. Kaza, Kemal'in 10 yıl sürecek bir komaya girmesine neden olur. Bu süre zarfında karısı Reyhan ve ortağı Vedat bir birlikteliğe başlar. Bu birliktelikten bir de kız çocuğu dünyaya gelir. Komaya girmesinin ardından Kemal'in bakımıyla ilgilenen Asya'da Kemal ile bir bağ kurmuştur. Bir gün ansızın komadan uyanan Kemal, bambaşka bir hayata gözlerini açmıştır.

Reyhan (Deniz Çakır)

Reyhan, Kemal'in karısıdır. Kocası komaya girdikten sonra Kemal'in ortağı Vedat ile birlikteliğe başlar. Bu birliktelikten de bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Kemal'in ölerek 10 yıldır süren bu koma halinin bitmesini beklemektedir ancak işler tam tersi şekilde cereyan eder. Kemal ansızın tekrar gözlerini açar. Kemal komadan uyanması Reyhan için tam bir kabus olacaktır.

Vedat (Emre Kınay)

Vedat, ortağı Kemal'in komaya girmesinden sonra zaman kaybetmeden onun eşi Reyhan ile birlikteliğe başlar. Bunun sebebi biraz aşk biraz da stratejik olarak aldığı bir karardır. Reyhan ve Vedat, Kemal'in şirketinde bir vurguna hazırlanmaktadır.

Asya Hemşire (Begüm Birgören)

Asya, Kemal'in komadayken özel bakımı ile ilgilenen bir hemşiredir. Kemal'e çok uzun zamandır aşıktır. Adeta onun uyanacağına inanan tek kişidir. 

13-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar