Nöbet dizisinin afişi yayınlandı

Nöbet dizisinin afişi yayınlandı
Yakında Show TV'de yayınlanacak Nöbet dizisinin afişi yayınlandı. Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Hangi oyuncular rol alacak?

Yapımı Pana Film, yapımcılığı Türk televizyon tarihine damga vuran 'Kurtlar Vadisi' dizisinin unutulmaz karakteri 'Polat Alemdar'a hayat veren Necati Şaşmaz tarafından üstlenilen 'Nöbet' dizisinin afişi görücüye çıktı.

Dizinin yayınlanan tanıtımlarında ve afişinde yer alan 'Gece vakti bu dağlarda, ya kurt gezer ya jandarma...' sözleri dikkat çekerken diziyle ilgili yeni gelişmelerin yaşanması Nöbet takipçilerini memnun etti.

PEKİ NÖBET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Özellikle 'Kurtlar Vadisi Pusu' takipçilerinin merakla beklediği 'Nöbet' dizisi henüz başlamadan adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor. Yayın tarihi hakkında Pana Film tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken, dizinin Mart ayının ilk haftalarında Show TV ekranlarında olması bekleniyor.

NÖBET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların en çok izlenen asker temalı Söz ve Savaşçı dizileri gibi Nöbet dizisininde nerede çekildiği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Nöbet dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

Nöbet dizisinin çekimleri Antalya'nın Elmalı ilçesinde gerçekleştiriliyor. Dizi için özel hazırlanan platformda çekimler titizlikle tamamlanırken, kamera arkasında 200'den fazla çalışan yer alıyor.

NÖBET DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR VAR?

Oyuncu kadrosu için uzun zamandır titizlikle çalışmalar devam ediyordu. Nihayet cast çalışmaları sonucunda dizide hangi oyuncuların rol alacağı da belli olmuş oldu. Yapımı Pana Film, yapımcılığı Necati Şaşmaz tarafından üstlenilen dizide, Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

Ayrıca dizide Kurtlar Vadisi Pusu’dan tanıdık yüzler de var. Cahit Kayaoğlu, Ertuğrul Şakar bunlardan ikisi. Show TV seyircisi tarafından merakla beklenen dizi kanalın bu alandaki makus talihini bu sefer yenecek gibi görünüyor.

Nöbet dizisi hakkında daha fazla gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com'u takip etmeye devam edin.

12-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar