Ünlü Çiftin Kızından Acı Haber!

Ünlü Çiftin Kızından Acı Haber!
Ünlü oyuncu çift merhum Nusret Çetinel ve Tomris Çetinel’in tek çocukları olan Elif Alara Çetinel geçirdiği beyin kanaması sonucu 40 yaşında hayata veda etti.

Magazin dünyası ve internet haber siteleri okuyucularına dizi ve film sektöründe yer alan ünlü çiftin acı haberini duyurdu. Ünlü oyuncu çift Tomris Çetinel ile Nusret Çetinel’in kızları Elif Alara Çetinel ne yazık ki geçirdiği beyin kanamasının ardından hayata veda etti 26 ekimde beyin kanaması geçiren Elif Alara Çetinel kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 40 yaşındaki Elif Alara Çetinel’in hayata veda etmesi başta ailesi olmak üzere ünlü çiftin tüm sevenlerini de derin bir üzüntüye itti. Kızlarının hayata veda etmesini büyük bir acıyla karşılayan Tomris Çetinel tek çocuğunu kaybetmenin acısını yaşarken haberi ünlü oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Elif Alara Çetinel’in babası ünlü oyuncu Nusret Çetinel’de 2021 yılında kanser sebebiyle hayata veda etmişti.

Beyin Kanaması Geçirdi

2021 yılında hayata veda eden başarılı oyuncu Nusret Çetinel ve ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in tek çocukları olan 40 yaşındaki Elif Alara Çetinel 26 ekimde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Elif Alara Çetinel dün hayata veda etti. Elif Alara Çetinel’in hayata veda etmesini oyuncu Melek Baykal duyurdu. Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Allahım bu nasıl bir acıdır. Sevgili arkadaşımız Tomris’imiz biricik evladı Alara’yı kaybetti. Üzüntüm sonsuz, ne yazacağını bilemiyorum. Rabbim Tomris’imize ve sevgili kardeşi Şirin’e dayanma gücü versin, sabır versin. Başka da bir şey diyemiyorum. Huzur içinde uyu güzel kızım. Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Nusret Çetinel Kimdir?

2021 yılında hayata veda eden ve Türk dizi, sinema ve tiyatrosunun başarılı isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Nusret Çetinel 1952 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğreniminin ardından Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro çalışmalarına başlamıştır. Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapan Nusret Çetinel Bizim Evin Halleri, Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç., Sevda Kuşun Kanadında, Mavera, Aşk Ağlatır, Yağmurdan Sonra adlı yapımlarda rol almıştır. Ünlü oyuncu 2021 yılında kanser sebebiyle hayata veda etmiştir.

05-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar