Duy Beni Dizisi Final mi Yapıyor?

Duy Beni Dizisi Final mi Yapıyor?
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Duy Beni dizisi final mi yapıyor? Dizi kaçıncı bölümde ekranlara veda edecek? İşte cevabı!

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Duy Beni dizisi ile ilgili iddialar bir türlü son bulmuyor. Yaz sezonunda başlayan, dram – gençlik konulu dizi ilk başladığı zamanlar oldukça iyi sonuçlar almış ancak ilerleyen haftalarda reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşanmaya başlanmıştı. Star Tv yeni yayın dönemine girerken diziyi bitireceği şeklindeki söylentileri yalanlayarak dizinin yeni yayın döneminde de devam etmesine karar vermişti. Ancak dizinin reytinglerinde yeni yayın dönemiyle birlikte bir yükselişten ziyade düşüş devam etmişti. Bunun üzerine dizi ile ilgili final yapacak söylentileri yeniden başlamıştı. Peki perşembe akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Duy Beni dizisi ile ilgili neler oluyor, dizi final mi yapacak, final yapacaksa ne zaman final yapacak? İşte Duy Beni ile ilgili haberler!

Duy Beni Finale Çok Yakın

Süreç Film tarafından hazırlanan ve yaz sezonunda başlayan dizilerden olan gençlik ve dram türündeki Duy Beni dizisi ile final yapacak haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak 18. Bölümüyle ekrana gelen gençlik dizisi Duy Beni’nin 20. Bölümle birlikte seyirciye veda edeceği ve final yapacağı sektörde konuşuluyordu. Ancak bu söylentinin gerek olmadığı ve dizinin 19, 20, 21. Bölümlerinin yayınlanacağı ve bu bölümlerdeki reyting durumuna göre 22. Bölümde final yapacağı ya da yayınına devam edeceği öğrenildi. Bu durumda Duy Beni dizisi en az 4 bölüm daha seyirciyle buluşmaya ve yayınına devam edecek. Dizinin akıbetine bu son dört bölümde göstereceği performansa bakılarak karar verilecek.

Duy Beni Oyuncuları Kimler?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film imzasını taşıyan Duy Beni bir okulda öğrenciler arasında yaşanılan olayları ve zorbalığı konu alıyor. Dizi Makbule Kosef ve Gülsey Karagöz tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Helin Kandemir, Caner Topçu, Durul Bazan, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride çetin, Hamdi Alp, Murat daltaban, Gökçe Güneş Doğrusöz, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu ve Utku Coşkun yer alıyor. Duy Beni Perşembe akşamları saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

05-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler