Terzi Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı

Terzi Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı
Uzun süredir merakla beklenen ve yayınlanıp yayınlanmayacağı tam bir yılan hikayesine dönen Terzi dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Yayın kanalı ve castı tam bir yılan hikayesine dönen, önce Tv 8 için hazırlıkları başlayan ardından kanalla anlaşamayarak yeni bir kanal arayışına giren Terzi dizisinin ilk fragmanı sonunda yayınlandı. Uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Terzi Dizisi internet yayın kanalı Netflix’te yayınlanacak. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve oldukça ilginç bir hikayeye sahip dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken yayın platformu geçtiğimiz gün düzenlediği gecede dizinin de fragmanını davetliler ve seyirciyle buluşturdu. Merakla beklenen dizinin tam yayın tarihi henüz kesinlik kazanmasa da bu 2023 yılının ilk aylarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

İlk Fragman Geldi

Ünlü ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un Peyami karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı ve bir terziyi canlandıracağı OGM Pictures yapımı Terzi dizisinin ilk fragmanı yayınlanmaya başlandı. Merakla beklenen dizi internet yayın platformu Netflix’te ekrana gelecek ve 2023’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak. Yayınlanan fragman seyirciyi ve diziyi merakla bekleyenleri oldukça mutlu ederken dizide yayınlanan fragmanla iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Yayınlanan fragmanda Peyami’nin (Çağatay Ulusoy) terzi dükkanındaki hali ve diziden çarpıcı kareler yer alıyor.

Terzi Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak Terzi dizisi, yeteneğini büyükbabasından alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikayesini anlatmaktadır. Dizide Peyami, büyükbabasının ölümünün ardından hem ailenin tüm sorumluluğunu hem de ailesinin herkesten sır gibi sakladığı akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın bakımını üstlenmek zorunda kalır. Bu sırada dükkana gelen Esvet ile bir ilişki yaşamaya başlar. Gelinlik diktirmek için Peyami’ye gelen Esvet ile Peyami arasındaki ilişki zor Peyami’nin zor olan hayatını daha da çıkmazlara sokacaktır. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda

-          Çağatay Ulusoy (Peyami)

-          Şifanur Gül (Esvet)

-          Olgun Şimşek (Mustafa)

-          Salih Bademci (Dimitri)

-          Berrak Tüzünataç (Cemre)

-          Engin Şenkan

-          Evrim Alasya ve

-          Ece Sükan gibi isimler yer alıyor.

05-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar