Ünlü fenomen Selin Ciğerci'ye canlı yayında büyük şok!

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'ye canlı yayında büyük şok!
Ünlü fenomen Selin Ciğerci canlı yayında büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği bir anda neye uğradığını şaşıran ünlü fenomen ne yaşadı ve olay sonrası nasıl bir tepki gösterdi?

Sanal alemde canlı yayın kazaları ünlü isimlerin canını yakmaya devam ediyor. Bunlardan biri olan Ünlü fenomen Selin Ciğerci canlı yayında büyük şok yaşadı. Hiç beklemediği bir anda neye uğradığını şaşıran ünlü fenomen ne yaşadı ve olay sonrası nasıl bir tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'ye canlı yayında büyük şok!

Gerek televizyonlarda gerekse sosyal medyada canlı yayın yapmak her zaman bir risktir. Zaman zaman canlı yayın kazaları yaşanır ve ekran başındakiler şok geçirir. İşte bunlardan biri de ünlü fenomen Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin başına geldi. Hayranlarıyla sohbet etmek ve sorularına cevap vermek için canlı yayın yaptığı sırada kimsenin beklemediği bir rezalet yaşandı. Kendisine soru sormak için bağlanan bir adam kendisine cinsel organını gösterince hayatının şokunu yaşana Selin Ciğerci neye uğradığını şaşırdı.

Gözyaşlarıyla anlattı

Canlı yayında cinsel taciz şoku yaşayan ünlü fenomen Selin Ciğerci uzun süre olayın şokunu atlatamadı. Avukatını arayarak gerekli yasal işlemleri başlatan ünlü fenomen daha sonra yaşadıklarını ve psikolojisini ağlaya ağlaya anlattı. İşte o paylaşım.

"Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa video ve resim adı ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim herkese örnek olsun böyle pislik sapıklar hala var. Herkesin başına gelebilir lütfen herkes örnek alsın bu yaşadığımı hala şok içindeyim ve sinirliyim"

Konuşurken titreyen ve hala olayın şokunu yaşayan Selin Ciğerci gözyaşları içinde bir video çekerek duygularını sevenleriyle paylaştı. "Mübarek Ramazan ayında hepinizden özür diliyorum benim gerçekten bir suçum yok. Ben işinde gücünde evinde ailesiyle olan bir kadınım. Gece annem aradı 'Hayırdır ne oldu?' diye utancımdan konuşamadım. Gerçekten o köpek suratlıyı bulacağım Allah bin türlü belasını versin."

Canlıtv platformu olarak Selin Ciğerci’ye geçmiş olsun diyoruz.

Selin Ciğerci Kimdir?

Sosyal medyada ‘Bebek Okan' adıyla ünlenen Selin Ciğerci DJ’lik yaparak ünlenen bir sosyal medya fenomenidir. Babası çok ünlü bir hazır giyim firması sahibi olan Selin Ciğerci, Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katılarak adını duyurdu. Kendisi hakkında konuşulmasını istemeyen ünlü fenomen milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olmasıyla ününe ün kattı. 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkaran Selin Ciğerci, 2019 yaz aylarında Hikaye isimli şarkısına klip çekti.

11-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar