Ünlü haber sunucuları koronavirüse yakalandı!

Ünlü haber sunucuları koronavirüse yakalandı!
Covid- 19 salgını yayılmaya devam ederken televizyon dünyasından iki ünlü sunucunun da testleri pozitif çıktı. Ünlü haber sunucuları koronavirüse yakalandı! İşte o isimler…

Dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdüren Covid- 19 salgını etkisini son dönemde arttırdı. Uzmanların uyarı yaptığı ikinci dalga birçok ülkede insanların sağlığını tehdit ederken Türkiye'de de günlük vaka ve ölüm sayıları her geçen gün artıyor. Toplumda hızla yayılan salgına yakalananlar arasında sanat, siyaset ve medya dünyasından da birçok kişi oldu. Ünlü haber spikeri Osman Girgin ve gazeteci ve sunucu Mehmet Akif Ersoy da son günlerde koronavirüse yakalanan isimler oldu.

Ünlü sunucular Ersoy ve Girgin tedavi altında

Sosyal mesafe, maske ve hijyen üçlüsü ile koronavirüsten korunmaya çalışılıyor. Dünyayı etkisi altına alan ve pandemiye dönüşen Covid- 19'a yakalanma durumu havaların soğumasıyla da bağlantılı olarak Türkiye'de de artmaya başladı. Günlük 70'in üzerinde ölüm vakasının olduğu Türkiye'de 1800 civarında günlük vaka sayısı tespit ediliyor. Birçok vatandaşa bulaşan virüsle mücadele de devam ediyor. Covid- 19 testi pozitif çıkan son isimler ise ünlü ekran yüzleri oldu. Mehmet Akif Ersoy ve Osman Girgin sosyal medya hesaplarından testlerinin pozitif çıktığını duyurdu ve tedavi altında olduklarını belirtti.

Mehmet Akif Ersoy: Covid-19 pozitif rakamlarına dahil olmuşum

Habertürk Tv'de Nedir Ne Değildir programını hazırlayan ve sunan ünlü gazeteci Mehmet Akif Ersoy bugün bir paylaşım yaparak koronavirüse yakalandığını takipçileriyle paylaştı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ersoy, "3 gündür ateş, eklem ağrısı, kuru öksürük ve halsizlik şikayetiyle evde yatıyordum. Neticede Covid-19 pozitif rakamlarına dahil olmuşum. İstirahatteyim, bir süre sonra yeniden görüşmek ümidiyle, muhabbetle..." mesajını paylaştı.

Osman Girgin'e hastanede doğum günü sürprizi

Haber Global televizyonunun ünlü spikeri Osman Girgin de koronavirüse yakalananlar arasında. Osman Girgin son günlerde çatışmaların yaşandığı Azerbaycan'da Covid- 19'a yakalandı. Durumu hakkında paylaşım yapan Girgin'in aynı zamanda doğum günü olunca hastane personeli ona güzel bir sürpriz yaptı. Doğum günü kutlamasının fotoğrafını paylaşan Girgin şunları yazdı; "Bu mesleği hep sevdim. Ve hep “başka bir iş yapamam” dedim. Ama mesleğimin beni bu kadar mutlu ettiği hiç olmamıştı. Tedavimi yürüten doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar... Bunca işin arasında doğum günü sürprizi hazırlayan, bu inceliği akıl eden herkes, minnettarım."

19-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar