Murat Cemcir’e İkinci Büyük Şok

Murat Cemcir’e İkinci Büyük Şok
Rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterlerle seyircinin ve sevenlerinin kalbinde yer edinen Murat Cemcir ailesinde ikinci kez kanser vakasıyla karşılaşıyor.

Son dönemlerin ünlü oyuncularından biri olan ve canlandırdığı karakterlerle seyircinin kalbinde yer edinen oyuncu Murat Cemcir son zamanlarda oldukça üzüntülü zamanlar geçiriyor. Pek çok yapımda canlandırdığı absürd karakterlere seyirci karşısına çıkan ve sevilen oyuncunun annesi ve kız kardeşinin hastalıkları sebebiyle zor günler geçirdiği ve bu sebeple de İstanbul ile memleketi Tokat arasında adeta mekik dokuduğu ifade ediliyor. Magazin dünyasında yer alan haberlere göre usta oyuncunun 2019 yılında kansere yakalanan annesinin tedavisi için yoğun bir şekilde uğraştığı biliniyor. Kemik kanseri tedavisi gören ünlü ismin annesinden sonra şimdi de ne yazık ki kız kardeşi kansere yakalandı. Ünlü ismin kız kardeşi Nagihan Cemcir’e konulan akciğer kanseri teşhisi usta ismin ikinci kez yıkılmasına sebep oldu.

Murat Cemcir’in Büyük İmtihanı

Ünlü oyuncu Murat Cemcir rol aldığı yapımlardaki komik ve içten karakterleriyle seyirci tarafından çok tanındı ve sevildi. Komik ve bir o kadar da absürd tiplemelerde rol alan oyuncu son zamanlarda ise ailesinde yaşanan hastalıklar sebebiyle adeta bir imtihan veriyor. 2019 yılında Kemik Kanseri olan annesi için büyük bir çaba harcayan ve adeta onunla bu hastalığı yaşayan usta oyuncu ne yazık ki şimdi de kız kardeşinin akciğer kanseri olduğunu örendi. İkinci kez bu acıyla karşılaşan ünlü isim şimdi de kız kardeşinin tedavisi için yoğun bir çaba harcıyor. Ünlü isim ailesinin yanında olabilmek ve bu zorlu süreçte onlara destek olabilmek için İstanbul – Tokat arasında adeta mekik dokuyor.

Annesi İyi Kız Kardeşi Tedavi Görüyor

Murat Cemcir’le ilgili bugün magazin basınında yer alan haberler usta oyuncunun sevenlerini, derinden üzdü. 2019 yılında kemik kanseri tedavisi görmeye başlayan annesinin ardından başarılı oyuncunun şimdi de kız kardeşi akciğer kanseri tedavisi görmeye başladı. Annesinin durumunun iyi olduğu örenilen Murat Cemcir’in kız kardeşi Nagihan Cemcir’in ise kemoterapi tedavisine devam ettiği örenildi. Ailesinde ikinci kez kanser olayıyla karşılaşan Murat Cemcir ise ikinci kez büyük bir imtihanla baş başa kaldı. Ailesinin her daim yanında olan başarılı oyuncuya bizde büyük geçmiş olsun diyor ve hem annesinin hem de kız kardeşinin biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar