Tuzak Dizisinin Detayları Belli Oldu

Tuzak Dizisinin Detayları Belli Oldu
Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında hazırlıkları süren ve Tv 8’de yayınlanacak olan Tuzak Dizisinin detayları belli oldu.

Yeni sezonda televizyon kanallarında pek çok yeni dizi seyirciyle buluşacak. Her sezon olduğu gibi bu günler kanallar ve yapım şirketleri için en yoğun mesai harcanan zamanlardan biri. Kanallar yeni dizilerin bir an önce başlayabilmesi için yapım şirketleriyle birlikte hazırlıklarını sürdürürken seyircilerde yeni dizileri merak ve heyecanla bekliyorlar. Birbirinden iddialı pek çok dizinin ekrana geleceği yeni sezonda Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak Tuzak dizisi şimdiden merak edilmeye ve beklenmeye başladı. Kadrosunda birbirinden usta ve ünlü isimlerin yer aldığı dizinin cast çalışmaları ise hızla devam ediyor. Bu ayın sonlarına doğru sete çıkması beklenen dizinin eylül ayının 3. Haftasında ekrana gelmesi bekleniyor. Kanalın en iddialı yapımı olacak ve yeni diziler arasında da iddiasını ortaya koyacak olan Tuzak dizisinin ayrıntıları da belli olmaya başladı.

Tuzak Yeni Sezonda Tv 8’de

Eylül 2029 yayın döneminin en iddialı yeni dizilerinin başında gelen Tuzak dizisi için Tv 8 son hazırlıklarını yapıyor. Fabrika Yapım ve Acun Medya’nın ortaklaşa hazırladığı projenin castı şimdiden göz dolduruyor. Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan dizi bir intikam hikayesini konu alıyor. Dizide iş adamı Aslan Bey ile Avukat Umut arasında geçecek hikayede iyi taraf ile kötü tarafın mücadelesi sergilenecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken çekimlerin çok kısa sürede başlaması bekleniyor. Etkileyici bir intikam hikayesinin konu edileceği dizinin yeni sezonda yayına girecek diziler arasında oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Dizi Fabrika Yapım ile Acun Medya ortaklığında hazırlanıyor.

Tuzak Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fabrika Yapım ile Acun Medya ortaklığında hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Tuzak dizisinin cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimlerle anlaşılan dizide yer alacak oyuncular arasında, Talat Bulut, Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Yağız can Konyalı ve Onur Durmaz yer alıyor. Dizinin yeni oyuncularla görüşmeleri ise devam ediyor. Diziye son katılan başarılı oyuncu Onur Duymaz dizide Ali karakterine hayat verecek ve bir hacker olarak seyirci karşısına çıkacak. Genç oyuncu dizinin etkili ve kritik karakterlerinden biri olacak.

23-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar