Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu annesini paylaştı

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu annesini paylaştı
Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu annesiyle birlikte fotoğrafını paylaştı magazin dünyasında yer yerinden oynadı.

Şu sıralar rol aldığı Yalı Çapkını ile herkesin gündeminde olan ünlü ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu zaman zaman da mesleğiyle ilgili olmayan gündemlerle magazin basınında ve sosyal medyada yer alıyor. Bu senenin en flaş yapımı olan ve aldığı reytinglerle rekorlar kıran Yalı Çapkını’nda oldukça iyi bir performans ortaya koyan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde dört yıldır birlikte olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yollarını ayırmıştı. Magazin basınında oldukça geniş bir şekilde gündem olan ayrılığın ardından ünlü oyuncu kendisini tamamen işine vermiş ve Yalı Çapkını’nda canlandırdığı Seyran ile gündeme gelmeye başlamıştı. Güzel oyuncu geçtiğimiz gün çekimlerden fırsat bularak annesinin yanına Edremit’e gitti. Burada aile hasretini de dindiren oyuncu Afra Saraçoğlu annesi Lütfiye Saraçoğlu ile fotoğraflarını paylaştı.

Anne Kız Magazin Basınında

Yalı Çapkını dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu dizi çekimlerinden fırsat buldukça ailesiyle vakit geçirmeye çalışıyor. Dizide Seyran karakteri ile taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanan oyuncu dört yılık birlikteliğini sonlandırdığı Mert Yazıcıoğlu’nun ardından magazin gündeminde yer almış ve uzun süre konuşulmuştu. Güzel oyuncu geçtiğimiz günde dizi çekimlerinin tamamlanmasıyla Edremit’e giderek annesiyle zaman geçirdi ve hasret dindirdi. Edremit’in Akçay beldesine giden Afra Saraçoğlu burada annesi Lütfiye Saraçoğlu ile fotoğraf çektirdi. Çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından sevenleri ve takipçileriyle paylaşan oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yağdı. Anne kızın fotoğrafları magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer alırken herkes Afra Saraçoğlu’nun güzelliğini annesinden aldığını dile getirdi. Güzel oyuncu annesiyle birlikte vakit geçirdikten sonra dizi çekimleri için yeniden İstanbul’a döndü.

4 Yıllık Birliktelik Sona Erdi

Yalı çapkını dizisinde Seyran karakteriyle kadın başrol oyuncusu olan Afra Saraçoğlu bu dizide Mert Ramazan Demir ile birlikte rol alıyor. Dizide oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Afra Saraçoğlu dört yıldır Meret Yazıcıoğlu ile birlikte. Evlenmeleri beklenen çift geçtiğimiz haftalarda herkesi şaşkına düşüren bir kararla bu birlikteliğe son noktayı koydu. İkilinin ayrılmasında değişik söylenti ve iddialar ortaya atıldı.

28-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar