Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Veda Etti

Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar’a Veda Etti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15 sezondur ekranlarda olan polisiye dizi Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Alp Korkmaz diziye veda etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15. Sezonunda olan Erler Film tarafından hazırlanan Arka sokaklar cuma akşamlarının en çok seyredilen ve reyting alan yapımlarından biri. Öyle ki dizinin her bölümü heyecan ve merakla takip ediliyor ve neler olacak diye bekleniyor. Kanalın da en çok reyting alan yapımlarından olan Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma akşamı 600. Bölümüyle ekrana geldi ve altıncı kez dalya dedi. Bu büyük başarıya rağmen ne yazık ki dizinin 600. Bölümü büyük bir acıyı da beraberinde getirdi. Uzun yıllardır ekranlarda olan dizinin uzun yıllardır kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Alp Korkmaz diziye veda etti. Dizide Komiser Ali karakterine hayat veren ve yine dizinin Rıza Babası Müdür Rıza’nın kızı Pınar’la evli olan Komiser Ali dizinin 600. Bölümünde şehit oldu. Bu acı haber özellikle Rıza Babanın evinde büyük acıyla karşılandı.

Komiser Ali Şehit Oldu

Erler Film tarafından hazırlanan televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Komiser Ali karakterini başarıyla canlandıran ve yıllardır dizinin ana kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Alp Korkmaz Arka Sokaklar’a veda etti. Dizinin yayınlanan 600. bölümünde Komiser Hüsnü ve yanındaki ekip arkadaşlarıyla bir baskına giden Komiser Ali, Hüsnü ve diğer ekip arkadaşlarını korurken ne yazık ki roketatarlı saldırıya uğradı ve şehit oldu. Bu haberi ekibin diğer üyelerine veren Komiser Hüsnü perişan olurken acı haberi Rıza Baba’ya ve Pınar’a Komiser Mesut verirken özelikle Pınar bu acı haberle adeta yıkıldı. Öbür taraftan uzun yıllardır dizide Ali Komiser karakterini canlandıran Alp Korkmaz’la ilgili yapım şirketi tarafından bir veda haberi açıklanmaması merak edildi. Diziden ayrılan Komiser Ali’nin sevenler ise büyük şok yaşadı.

Alp Korkmaz Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde şehit olarak diziye veda eden Komiser Ali Karakterini canlandıran Alp Korkmaz 2 Mart 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Amerika’ya giden ünlü isim burada üniversite eğitimi ve ardından da oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye’ye dönen Alp Korkmaz uzun zamandır Arka Sokaklar’da rol almaktadır. Oyuncu ayrıca pek çok başka yapımda da rol almıştır. Alp Korkmaz’ın rol aldığı yapımlar arasında

·         Fırtına

·         Melekler ve Kumarbazlar

·         Laz Vampir

·         Peri Masalı

·         Arka Sokaklar

Bulunmaktadır.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar