Ünlü Oyuncu Ayberk Pekcan Kansere Yakalandı

Ünlü Oyuncu Ayberk Pekcan Kansere Yakalandı
Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin aranılan ve usta oyuncularından Ayberk Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını duyurdu.

Magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medya bugün üzücü bir haberi okuyucularına duyurdu. Zaman zaman ünlü isimlerin yakalandıkları hastalıklar ya da sağlık sorunları ile ilgi haberler basına yansıyor ve bunlar ne yazık ki okuyucuları derinden üzüyor. Bu haberler kanser haberi olursa daha bir üzücü oluyor ne yazık ki. Bugünde yine böyle bir haber basına ve sosyal medyaya yansıdı. Pek çok yapımda rol alan ve seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan ünlü isim Ayberk Pekcan’ın akciğer kanserine yakalandığı haberi bugün magazin basını ve sosyal medyada gelmiş şekilde yer aldı. Ünlü isim Ayberk Pekcan’ın sosyal medya hesabından yayınlandığı bir paylaşımla durumu sevenlerine bildirdiği paylaşım kısa sürede geniş kitlelere ulaştı.

Ben Akciğer Kanseri Olmuşum

Ünlü ve usta oyuncu Ayberk Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kansere yakalandığını duyurdu. Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ünlü isim burada yapılan kontrollerinde ne yazık ki akciğer kanserine yakalandığı anlaşıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum. Tümör akciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla” ifadelerini kullandı.

Ayberk Pekcan Kimdir?

Ünlü ve usta oyuncu Ayberk Pekcan 22 Mayıs 1970 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mersin Üniversitesi Güzel sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalından mezun olan oyuncu daha sonra tiyatro ve film ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Pek çok yapımda rol alan Ayberk Pekcan’ın rol aldığı yapımlar arasında, Mustang, Aşk ve Devrim, Neredesin Firuze, Abdülhamid Düşerken, Diriliş Ertuğrul, Poyraz Karayel, Keşanlı Ali Destanı, Kurtlar Vadisi Pusu, Yaprak Dökümü, Ihlamurlar Altında, Emanet ve İhanet, Hayat Bilgisi, Yarım Elma, Sırlar Dünyası, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi bulunmaktadır.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar