Ünlü Oyuncu Babasını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Babasını Kaybetti
Son günlerde peş peşe gelen vefat haberlerine bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu Ayça Damgacı’nın babası İsmet Damgacı hayatını kaybetti.

Son günlerde peş peşe gelen vefat haberleri magazin basınının ve sosyal medyanın gündeminin önemli bir bölümünü oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Yonca Evcimik’in annesi bugün toprağa verilirken bugün de ünlü bir oyuncunun babasının vefat ettiği haberi internet sitelerinde ve sosyal medyada yer aldı. Son olarak Avlu adlı dizide rol alan ve başarılı performansıyla dikkatleri çeken usta oyuncu Ayça Damgacı babasını kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sevenlerine duyurdu. Ünlü oyuncu Ayça Damgacı babası İsmet Damgacı’yla daha önce aynı seti paylaşmış ve birlikte rol almışlardı. Ünlü isim babasını kaybettiğini duyurduğu sosyal medya paylaşımının ardından pek çok taziye ve başsağlığı mesajları aldı.

Ayça Damgacı Babası İsmet Damgacı’yı Kaybetti

Bir dönem Patrida (memleket – baba – vatan) adlı filmde babasıyla birlikte rol alan ve ailesinin geçmişine ve doğdukları yere yaptıkları yolculuğu anlatan ünlü oyuncu Ayça Damgacı rol aldığı babası İsmet Damgacı’yı kaybetti. Ünlü ismin babasını kaybettiğini duyurduğu sosyal medya hesabında “tatlı ‘swiss boy’ Patrida filminin jön prömiyesi babamız İsmet Damgacı’nın cenazesi 8 Ağustos Pazar günü 14.00’te Levent Camiinde olacak. Başsağlığı dileyen, arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı sonrası pek çok seveni ve hayranı ünlü oyuncuya taziyelerini belirten mesajlar attılar.

Ayça Damgacı Kimdir?

Son olarak Avlu adlı dizide rol alan usta oyuncu Ayça Damgacı 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmaya karar vermiş ve ilk olarak Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Ayça Damgacı okul hayatından sonra tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde roller almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Avlu

-          O Hayat Benim

-          Aramızda kalsın

-          Güldünya

-          Canım Ailem

-          Ay Lav Yu Tuu

-          Yaktın Beni

-          Gece

-          Şimdiki Zaman

-          Yozgat Blues

-          Unutma Beni İstanbul

-          72.Koğuş

-          Ay Lav Yu

-          Gitmek

07-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar