Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Yasak Elma Dizisinde

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Yasak Elma Dizisinde
Yasak Elma dizisi yeni bir ismi daha kadrosuna dahil etti. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil yeni sezonda Yasak Elma’da rol alacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yapım şirketleri eylül yayın dönemine hazır olabilmek ve televizyonlarda seyirciyle buluşacak dizileri biran önce setle buluşturabilmek için tüm güçleriyle çalışıyorlar. Eski ve yeni dizilerle kıyasıya ve acımasız bir rekabetin yaşanacağı ve iyi olanın ayakta kalacağı bu sezon da yine birbirinden ünlü isimler ve oyuncular setlerde rol alacak. Yapım şirketleri castları oluştururken karakter özelliğinden, ismin tanınırlığına, oyunculuğuna ve daha pek çok özelliğe bakıyor ve buna göre karar veriyorlar. Son zamanların en başarılı yapımlarından olan Yasak Elma’nın oyuncuları da tüm diziler içinde oldukça iyi hazırlanmış bir cast olarak dikkat çekiyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı diziye bu sezon yeni isimler dahil oluyor. Son katılan oyuncu ise ünlü televizyoncu, şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil oldu.

Yasmin Erbil Yasak Elma’da

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve dört sezon boyunca seyirciyi ekrana kilitleyen entrika dolu dizi Yasak Elma bu sezon beşinci sezonuyla ekranlara geliyor. Dizide bugüne kadar pek çok oyuncu rol aldı. Bunlardan kimi ayrıldı kimi halen dizide rol alıyor. Yeni sezon içinde hazırlıklarını sürdüren Yasak Elma’da yeni oyuncularla anlaşmalarda devam ediyor. İlk önce Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’le anlaşan yapım şirketi şimdide magazin dünyasının en çok tanıdığı ve magazin gündeminde hemen her gün haber olan bir isimle anlaştı. Ünlü televizyoncu Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in önümüzdeki sezonda Yasak Elma’da rol alacağı öğrenildi. Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandıracağı Kumru karakterinin en yakın arkadaşı olan Canan’ı ünlü isim Yasmin Ebil’in canlandıracağı öğrenildi.

Yasmin Erbil Kimdir?

Yeni sezonda beşinci sezonuyla ekranlarda olacak olan Yasak Elma’da rol alacak olan ünlü isim Yasmin Erbil 2 Aralık 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini tamamlayan ünlü isim Yasmin Erbil ilk günden bugüne kadar magazin basınının en popüler isimlerinden biri olmuştur. Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz sene bir televizyonda magazin programı sunuculuğu yapmıştır. Yasmin Erbil ayrıca 2018 yılında Dünyanın En Güzel Kokusu 2 adlı filmde de rol almıştır.

07-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar