Bir Umut filminin başrolü belli oldu

Bir Umut filminin başrolü belli oldu
Haberlere konu olan ve gerçek bir hikayeden esinlenilerek hazırlanan Dijital Sanatlar yapımı Bir Umut filminin başrol oyuncusu belli oldu.

Gerçek bir hayat hikayesinden ele alınan ve haberlere de konu olan Bir Umut filminin hazırlıkları devam ediyor. Dijital Sanatlar tarafından hazırlanan ve Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği Bir Umut Yeter Filmi Antalya’da felçli bir Rus gencine 10 yıl bakan Gülsüm Annenin dram dolu ve hikayesini vizyona taşıyacak. Senaryosunu Mert Dikmen’in kaleme aldığı filmin teaser çekimleri de gerçekleştirildi. Çok yakında oyuncu kadrosu tamamlanacak ve çekimlere başlayacak olan filmin başrolünde yer alacak isim ise belli oldu. Başarılı ve usta oyuncu Ayça Damgacı Bir Umut adlı filmde Gülsüm Kabadayı karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak ve 10 yıl boyunca Umut adını verdiği yatalak Rus gencine bakacak.

Kahraman ilan edildi

10 yıl boyunca engelli bir Rus gencine bakıcılık yapan ve bu yönüyle tam bir insanlık dersi veren Gülsüm Kabadayı’nın dram ve ibret dolu hikayesi vizyona geliyor. Antalya’da trafik kazası sonrası hastanede tedavi olan kimsesiz felçli bir Rus gencinin bakımını üstlenen ve 10 yıl boyunca Umut adını verdiği Rus encine bakıcılık yapan Gülsüm anne hem Türkiye’de ve hem de Rusya’da kahraman ilan edilmiş ve uzun süre haberlere konu olmuştu. Dijital Sanatlar tarafından hikayesi vizyona taşınacak olan Gülsüm Kabadayı’yı canlandırması için uzun süredir oyuncu bakılıyordu. Yapımcı Mustafa uslu sonunda aradığı ismin Ayça Damgacı olduğuna karar verdi ve filmin hazırlıkları hızlandı. Yakında sete çıkması beklenen filmin senaryosunu Mert Dikmen kaleme alırken filmin oyuncu seçmelerinin de devam ettiği belirtildi.

Ayça Damgacı Kimdir?

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin başarılı ve aranılan oyuncularından olan Ayça Damgacı 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen ve bunun için gereken eğitimleri alan Ayça Damgacı daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Gitmek, Ay Lav Yu, Yozgat Blues, Aramızda Kalsın, O Hayat benim, Avlu, Güldür Güldür Show ve Garip Bülbül Neşet Ertaş yer almaktadır. Başarılı uyuncu ayrıca pek çok tiyatro oyununda yer almış ve sahneye çıkmıştır.

14-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar