Ünlü oyuncu Burak Çelik'i yeni dizisi belli oldu

Ünlü oyuncu Burak Çelik'i yeni dizisi belli oldu
Son olarak Senden Daha Güzel dzisinde rol alan ünlü isimlerden Burak Çelik’in yeni dizisi belli oldu. Oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam ile el sıkıştı.

Pek çok oyuncu gibi kariyerine model olarak başlayan ve ardından setlere girerek oyunculuk dünyasına adım atan genç isimlerden Burak Çelik yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak bir yaz dizisi olan Senden Daha Güzel adlı yapımda yer alan Burak Çelik şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan iddialı dizilerden Ben Bu Cihana Sığmazam ile ekranlara dönüyor. Sezona bomba gibi giren ve aldığı reytinglerle de iddiasını ortaya koyan Ben Bu Cihana Sığmazam güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın yaptığı dizide Cezayir Türk adlı bir adamın hikayesi anlatılıyor. Salı akşamlarının iddialı ve reytingi yüksek dizilerden olan Ben Bu Cihana Sığmazam genç oyuncu Burak Çelik ile gücüne güç kattı.

Cezayir Türk’ün Karşısında Olacak

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bir oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Genç oyunculardan Burak Çelik ile anlaşan yapım şirketi oyuncuya dizide Jean Luc Tonnerre karakterini emanet ediyor. Cezayir Türk’ün karşısında olacak karakter tam anlamıyla bir ölüm makinası olarak tanınıyor. 13 Aralık’ta yayınlanacak bölümle seyirci karşısına çıkacak olan karakterin gerçek kimliği ise seyirci için tam bir sürpriz olacak. Afrika’da Fransızların bütün kirli işlerini yapan karakter, asosyal bir tip olarak tanınacak. İnanılmaz derecede sakin, sabırlı ve planlı olan aynı zamanda zeki bir kişiliği olan karakterin aile kavramı, değer verdiği manevi değerleri yoktur. Sevgisini belli etmeyen karakter özellikle konuşmaktan hiç hazzetmez. Yeni karakter Cezayir Türk için tam anlamıyla bir baş belası olacak ve dizinin heyecanını üst noktalara taşıyacak.

Burak Çelik Kimdir?

Model olarak başladığı meslek hayatına oyunculukla devam eden Burak Çelik 21 Temmuz 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından katıldığı 2013 Best Model of Turkey yarışmasında ve Best Nodel of the World yarışmasında birinci olmuştur. Bir dönem manken ve modellik yapan Burak Çelik aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlere yönelmiş, dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Oyuncu bugüne kadar, Karagül, Hayat Sevince Güzel, Söz, Sevgili Geçmiş, Kuruluş Osman ve son olarak da Senden Daha Güzel adlı yapımlarda rol almıştır. Oyuncu 13 Aralık’tan itibaren ben Bu Cihana Sığmazam ile seyirci karşısına çıkacaktır.

12-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar