Usta oyuncu Tuzak dizisine dahil oldu

Usta oyuncu Tuzak dizisine dahil oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen dizi Tuzak’ın kadrosuna ünlü ve başarılı oyuncu Servet Pandur Meral olarak katıldı.

Bu sezon başlayan ve oyuncu kadrosuyla iddiasını ortaya koyan ancak ilerleyen haftalarda reytingler sebebiyle hayal kırıklığı yaşatan Tv 8’in sevilen ve kaliteli dizisi Tuzak kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. 13. Bölümle birlikte final yapacağı söylentileri çıkan ve seyircisini üzen dizi daha sonra kanalın da sahibi olan Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla devam kararı almıştı. Çarşamba akşamları başlarda 20.00’da seyirciyle buluşan dizi reytinglerinin düşük gelmesi sebebiyle yayın saatini değiştirmiş ve 22.30’a almıştı. Kadrosunda Talat Bulut gibi bir usta oyuncu ve son dönemin beğenilen ve başarılı oyuncularından oluşan oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak yine başarılı ve usta bir oyuncu dahil oldu. Rol aldığı dizi ve sinema filmlerindeki performansıyla herkesin hayran olduğu oyuncu Servet Pandur Tuzak dizisine dahil oldu.

Servet Pandur (Meral) Tuzak’ta

Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklığında hazırlanan ve sektörün kaliteli dizilerinden biri olarak görülen Tuzak dizisi hem kadrosu hem de hikayesiyle ve hikayenin işlenme biçimiyle dikkatleri çekiyor. Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Servet Pandur dahil oldu. Diziye Bensu Soral’in canlandırdığı Ceren karakterinin annesi Meral olarak dahil olan usta oyuncu 9. Bölümle birlikte diziye dahil oluyor. Halen kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Her hafta Çarşamba akşamları saat 22.30’da ekrana gelen dizi Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Servet Pandur Kimdir?

Türk dizi ve sinema sektörünün sevilen ve aranılan oyuncularından biri olan başarılı isim Servet Pandur 27 Mart 1970 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından, Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuş ve ardından tiyatro sahnelerinde ve dizi setlerinde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Kazara Aşk, Fatma, Hizmetçiler, Ağır Romantik, Bir Aile Hikayesi, Kanatsız Kuşlar, Yılanların Öcü, A.Ş.K., Fatmagül’ün Suçu Ne, Bir Varmış Bir Yokmuş, Kod Adı: Kaos, Yeni Evli, Ben Bir İnsan ve Çarli adlı yapımlarda rol almıştır.

12-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar