Ünlü Oyuncu Burak Özçivit Hakkında Hapis Talebi

Ünlü Oyuncu Burak Özçivit Hakkında Hapis Talebi
Halen Kuruluş Osman Dizisinde Osman Bey karakterini canlandıran oyuncu Burak Özçivit aleyhinde set çalışanlarına küfür ettiği gerekçesiyle başlatılan soruşturma tamamlandı.

Şu sıralar Atv ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan ve yayınlandığı günde en çok izlenen yapım olan Kuruluş Osman dizisinin başrolü Osman Bey karakterine hayat veren oyuncu Burak Özçivit hakkında dizinin çekimleri sırasında 4 set çalışanına küfür ve hakaret içeren sözler söylediği iddiasıyla başlatılan soruşturmada sona gelindi. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonrasında ünlü oyuncu Burak Özçivit aleyhinde 4 yıl bir ay hapis talebiyle dava açılmasına karar verildi. 2020 yılında yaşanan olayda Burak Özçivit’in Kuruluş Osman dizisi çekimleri sırasında 4 set çalışanına küfür ve hakaret ettiği iddia edilmişti. 4 çalışanın şikayetiyle başlatılan soruşturmada sona gelindi ve ünlü oyuncu için hapis talep edildi.

Mahkeme Davayı Kabul Etti

Kuruluş Osman dizisi çekimleri sırasında 2020 yılında sette yaşanan olay sonrası 4 set çalışanına küfür ve hakaret ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Burak Özçivit aleyhinde başlatılan soruşturma tamamlandı ve savcılık iddianameyi mahkemeye sundu. Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesine sunulan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Burak Özçivit’in üzerine atılı suçu işlediğine dair yeterli şüphenin oluştuğunun vurgulandığı iddianamede, dosyanın suçun uzlaştırma kapsamında olması sebebiyle uzlaştırmacıya gönderildiği ancak rapora göre uzlaşma önerisinin olumsuz sonuçlandığı aktarıldı. Böylece iddianamenin mahkemeye taşındığı ve mahkemenin de davayı kabul ettiği belirtildi.

4 Yıl Bir Ay Hapsi İsteniyor

2020 yılında rol aldığı dizide set çalışanlarına küfür ve hakaret ettiği iddia edilen ve başlatılan soruşturma sonunda mahkeme tarafından yargılanmasına karar verilen ünlü oyuncu Burak Özçivit hakkında 4 yıl bir ay hapis isteniyor. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Burak Özçivit’in zincirleme şekilde alenen hakaret suçundan 3 ay 15 günden 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Davayı kabul eden Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesinde davanın ilerleyen günlerde görüşülmeye başlanacağı öğrenildi. Bilindiği gibi ünlü isim Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve bir dönem dizisi olan Kuruluş Osman Çarşamba akşamları ekrana geliyor ve seyirci diziyi ilgi ve heyecanla takip ediyor. Dizi yayınlandığı günde reytinglerde gün birincisi olmayı başarıyor.

16-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar