Mahkum dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı

Mahkum dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı
Ekrana gelmeye hazırlanan iddialı dizi Mahkum için oyuncu seçimleri devam ediyor. Mahkum dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. İşte o isim…

Mahkum dizisi yeni döneme iddialı girmeye hazırlanıyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'yı başrolde buluşturan Mahkum dizisi şimdiden dikkat çekmeye başladı. MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. İlk tanıtım videosu yayınlanan Mahkum, Innocent Defendant adlı Kore dizisinden uyarlandı. Uyarlaması Uğraş Güneş'e ait dizi için uzun süreli bir hazırlık yapıldı. Çekimleri başlayan Mahkum kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Sevilen oyuncu Gülçin Hatıhan Mahkum dizisinde rol alacak.

Mahkum oyuncu kadrosu genişliyor

Fox Tv'nin yeni dizisi Mahkum iddialı bir kadroyla ekrana gelecek. Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Mahkum dizisinde bir birinden güçlü oyuncular yer alıyor. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova başrolleri paylaşırken birçok başarılı isim de dizinin kadrosunda. Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Hayal Köseoğlu, Bülent Seyran, Muharrem Türküsev, Tugay Mercan, Nihal Koldaş, Mehmet Ulay ve Bülent Düzgünoğlu gibi oyuncuların olduğu Mahkum'a Gülçin Hatıhan da katılmış oldu. Çekimleri başlayan Mahkum dizisinde hazırlıklar da bir yandan devam ediyor. İlk tanıtım sonrası Mahkum kadrosuna katılan Gülçin Hatıhan en son Hercai dizisinde rol almıştı.

Mahkum dizisinin konusu nedir?

MF Yapım imzası taşıyan uyarlama dizi Mahkum'da Mucize Doktor'dan sonra yeniden ekranda olacak Onur Tuna rüzgarı esecek. Onur Tuna idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut karakterini canlandıracak. Bir sabah kendisini cezaevinde mahkum olarak bulan savcı Fırat'ın hikayesi ilgi çeken sahnelerle ekrana yansıyacak. Fırat eşi ve kızını öldürmekle suçlanıyor. Hiçbir şey hatırlamayan Fırat kendisine kurulan bu komplodan nasıl kurtulacak? Fırat'ın masumiyetini kanıtlama süreci ekrana taşınacak. Çekimlerine İstanbul'da başlanan Mahkum dizisinin ilk tanıtımı çok beğenildi. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla son günlerin en iddialı yapımı olmaya hazırlanan Mahkum'un yayın tarihi henüz açıklanmadı. Mahkum dizisi çok yakında Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak.

16-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar