Ünlü Oyuncu Ceyda Ateş Sinema Filmiyle Setlere Dönüyor

Ünlü Oyuncu Ceyda Ateş Sinema Filmiyle Setlere Dönüyor
Bebeğini dünyaya getirmek için setlere ara veren başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Ateş Son Dilek adlı sinema filmiyle yeniden setlere dönüyor.

Yaz sezonunda peş peşe pek çok sinema filmi projesi sete çıkarak çekimlere başladı. 2022 ve 2023 yılında sinemaseverlerle buluşacak olan filmlerde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizilerin sezon arası vermesiyle birlikte pek çok oyuncu soluğu anlaşmaya vardıkları sinema filmlerinin çekimleri için setlerde alırken bu oyunculardan biri de başarılı ve güzel oyuncu Ceyda ateş oldu. Uzun bir süredir setlerden uzak kalan başarılı oyuncu kızı Talya’yı dünyaya getirdikten sonra yeniden setlere dönme kararı almıştı. Güzel oyuncu Son Dilek adlı dram filmiyle setlere dönerken filmde Deniz karakterini canlandıracak. Taçlı Yapım tarafından hazırlanan filmin yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya yaparken filmin yönetmen koltuğunda Melek Öztürk oturacak. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin çekim tarihi ise 29 Haziran olarak belirlendi.

Son Dilek Sete Çıkıyor

Oyunculuğa geçici bir süre ara veren güzel ve başarılı oyuncu Ceyda ateş yeniden setlere dönüyor. Son Dilek adlı drama dizisinde Deniz karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncunun 29 Haziran’da sete çıkıyor. Oyuncu kadrosunda Ceyda Ateş, Ebrar Alya Demirbilek, Anıl Altan, Seda akman, Erkan Bektaş, Ümit Acar rol alacak. 2022 yılının son aylarında vizyona girmesi beklenen Son Dilek 29 Haziran’da sete çıkacak ve çekimlere başlayacak. Filmin çekimlerinin yaklaşık 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor. Dram türünde ele alınan filmde, babasız büyüyen bir çocuğun ve yakınında yer alan kişilerin etkileyici ve hüzünlü hikayesi beyazperdede seyirciye aktarılacak.

Ceyda Ateş Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu Ceyda Ateş 14 Ekim 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz küçük yaşlarda setlerde yer almaya başlayan Ceyda Ateş ilk olarak Çiçek Taksi’de rol almıştır. Daha sonra pek çok dizi ve filmde yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Çırağan Baskını, Adana İşi, Son Dilek, Erguvan Yılları, Hayat bağları, Küçük İbo, Üvey Baba, Tatlı hayat, Yarım Elma, Gurbet Kadını, Cennet mahallesi, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Karagümrük Yanıyor, Ah İstanbul, Kavak yelleri, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Adını Feriha Koydum, Yılanların Öcü, Gamsız Hayat, O Hayat Benim adlı yapımlar yer almaktadır.

25-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar