İlker İnanoğlu ve Annesi Filiz Akın Bodrum'da Hasret Giderdi

İlker İnanoğlu ve Annesi Filiz Akın Bodrum'da Hasret Giderdi
Türk Sinemasının güzel yıldızlarından olan ve onlarca filmde rol alan güzel oyuncu Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu Bodrum’da hasret giderdi.

Türk Sinemasının ünlü isimlerinden biri olan ve yer aldığı filmlerle her kesimden herkesin kalbinde derin izler bırakan ünlü ve güzel oyuncu Filiz Akın uzun bir süredir Bodrum’da yaşıyor. Sağlık sorunları nedeniyle Bodrum’da yaşayan ve sesinden dolayı sorunlar yaşayan ünlü yıldız oğlu İlker İnanoğlu ile aylardır görüşemiyordu. Anne oğul buluşması ise geçtiğimiz günlerde yaşandı. Rol aldığı ve Engin Komiser karakterini canlandırdığı arka Sokaklar dizisinin sezon arası vermesiyle birlikte iş yoğunluğu azalan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu bu fırsatı değerlendirerek Bodrum’a annesi Filiz Akın’ın yanına gitti. Aylar sonra gelen buluşma hem Filiz Akın’ı hem de oğlu İlker İnanoğlu’nu mutlu ederken bu buluşmanın yaşandığı şartlar ne yazık ki ünlü yıldız Filiz Akın’ın sevenlerini üzdü. Sesindeki sorun sebebiyle konuşmakta zorlanan ünlü yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da bu durumu takipçileri ve sevenleriyle paylaştı.

Ses Tonum İyi Değil

Arka Sokaklar dizisinde Engin Komiser karakterini canlandıran oyuncu İlker İnanoğlu dizinin sezon arası vermesi ve tatile girmesi dolayısıyla uzun zamandır yüz yüze görüşemediği annesi Filiz Akın’ın yanına Bodrum’a gitti. Aylar sonra gerçekleşen anne oğul buluşması herkesi mutlu ederken Filiz Akın’ın sağlık sorunları sevenlerini üzdü. Buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Filiz Akın paylaşımında “oğul Arka Sokaklar dizisinde çalıştığı, anne sağlık problemlerinden Bodrum’da olduğu için çok özlem içeren ana oğul buluşması… (Sesim çıkıyor tabi ki ama ses tonum iyi değil sadece bir yanlış anlaşılma olmasın)” ifadelerini paylaştı. Aynı şekilde ünlü oyuncu İlker İnanoğlu’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Anne oğul” notunu ve “annemle hasret giderdik. Sağlığı keyfi yerinde. Bir süre annemle vakit geçireceğim” ifadelerini kullandı.

Sevenlerini Üzdü

İlker İnanoğlu’nun sezon arası veren dizisinin ardından annesi Filiz Akın’ı ziyaret etmesi magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Sespis hastalığı geçiren ve midesine tüp takılan Filiz akın son zamanlarda büyük sağlık sorunları yaşıyor. Güzel yıldızın sağlık sorunları yaşaması ve ses sorunları sevenlerini derinden üzerken pek çok paylaşımda Filiz Akın’a geçmiş olsun dilekleri ve bir an önce sağlığına kavuşması temennileri dile getirildi. Ayrıca paylaşımlarda anne oğul için de güzel dilekler ve mesajlar yayınlandı.

26-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar