Ah Nerede Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu

Ah Nerede Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ah Nerede filminden uyarlanan Ah Nerede dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu.

10. Ev Yapım tarafından hazırlanan ve merakla beklenen Star Tv’nin yazlık dizisi Ah Nerede dizisinin çekimleri devam ediyor. Türk sinemasının çok sevilen filmlerinden biri olan ve Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın başrolünde oynadığı Ah Nerede filminin uyarlaması olan dizi uzun zamandır yapılan tanıtımlarla oldukça dikkat çekmişti. Kadrosunda yetenekli ve başarılı genç oyuncularla usta isimlerin bir araya geldiği Ah Nerede dizisinin ne zaman yayınlanacağı seyirci tarafından merakla bekleniyordu. Bir süredir Star Tv ekranlarında tanıtımları yayınlanan dizinin sonunda yayın tarihi belli oldu. Son yayınlanan fragmanda kanal dizinin yayın tarihini fragmanda seyirciye duyurdu. Bülent İşbilen tarafından rejisi yapılan ve Kübra Sülün ile Meryem Demirli’nin senaryo uyarlamasını yaptığı Ah Nerede dizisinin yayın tarihi olarak 1 Temmuz Cuma belirlendi.

Ah Nerede Dizisi 1 Temmuz Cuma Yayında

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimleri halen devam eden uyarlama dizi Ah Nerede’nin yayın tarihi Star Tv tarafından belirlendi. Yaz dizilerinin başlamasıyla merakla beklenen dizinin 1. Bölüm yayın tarihi 1 Temmuz Cuma saat 20.00 olarak belirlendi. Seyircinin de heyecanla beklediği romantik komedi dizisi Ah Nerede kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Oktay Çubuk, Nil Keser, Derya alabora, Ayşe Kökçü, Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Asena Keskinci, Batuhan Sert, Miray Akay, Merve Nur Bengi, Ahsen Türkyılmaz ve Tarık Papuçcuoğlu’nun rol aldığı dizinin yaz aylarının en çok merak edilen ve seyredilen dizisi olması bekleniyor.

Ah Nerede Konusu Ne?

Türk Sinemasının en çok seyredilen yapımlarından biri olan efsane film Ah Nerede’nin uyarlaması olan ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ah Nerede dizisinde Anadolu’nun bir şehrinde yaşayan zengin bir ailenin İstanbul’da okuyan üç oğlunun hikayesinin anlatıldığı dizide dizinin kahramanı Ferit, çapkın, birçok genç kızla arkadaşlık eden hercai biridir. Babası onu okuyor sanırken Ferit okula gitmemektedir. Sonunda güzeller güzeli Zehra ile karşılaşır ve Ferit Zehra’ya aşık olur. Ancak ikili arasında restleşme, çekişme ve her an tartışma ve kavga vardır ancak ikili zamanla birbirini sevecektir. Star Tv ekranlarında yayınlanacak dizinin ilk bölümü 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

25-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar