Ünlü oyuncu çiftin bebekleri dünyaya geldi!

Ünlü oyuncu çiftin bebekleri dünyaya geldi!
Bebek bekleyen ünlü oyuncu çiftin bekledikleri gün geldi ve bebeklerini kucaklarına aldılar. Ünlü çiftin mutlu haberini ise Ceyda Düvenci sosyal medyadan duyurdu. İşte detaylar…

Ekranların sevilen isimlerinden olan Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çiftinin mutlu günü. Ünlü çift bebeklerini kucaklarına aldı ve müjdeli haberi oyuncu arkadaşları Ceyda Düvenci paylaştı. Ünlü oyuncular Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil 2018 yılında hayatlarını birleştirmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin bebek beklediği haberi biliniyordu. Oyuncu çiftin yakın dostları olan Ceyda Düvenci de bebeğin dünyaya geldiği haberini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Müjdeli haberi Ceyda Düvenci duyurdu!

Erkan Kolçak Köstendil- Cansu Tosun çifti aynı zamanda Ceyda Düvenci ve eşi Şafak Sezer'in yakın dostları ve komşuları. Bu sebeble oyuncu Ceyda Düvenci ünlü çiftin bebek müjdesini verirken oldukça samimi ifadeler kullandı. Düvenci bebeğin başının bir kısmının göründüğü bir fotoğraf paylaştı ve şu notu yazdı; "Hoş geldin… Sefalar getirdin ailemize 13/07/2020… İyi ki geldin" Ceyda Düvenci'nin samimi paylaşımında yer alan diğer bir ayrıntı ise bebeğin cinsiyeti ve ismiydi. Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çiftinin Marsel ismini verdikleri bir erkek bebekleri oldu.

Vartolu baba oldu

Ünlü oyucular Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil 2018 yılında evlenmişti. Renkli ve eğlenceli bir düğün töreniyle evlenen çiftin düğünü akıllarda kalan farklı düğünlerden biri olmuştu. Erkan Kolçak Köstendil, son zamanlarda Çukur dizisinin en renkli ve sevilen karakterlerinden biri olmuştu. Vartolu Sadettin rolünü canlandıran Köstendil'in yeteneği ve oyunculuk başarısı herkes tarafından çok beğeniliyor. Köstendil 1983'te Bursa'da doğdu. Lise yıllarında başarılı bir futbolcu olan Köstendil daha sonra kariyerini oyunculuk üzerine kurguladı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Köstendil, birçok sinema ve dizi projesinde yer aldı. 2005 yılında Kurtlar Vadisi ile başlayan dizi serüveni son olarak Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisiyle devam etmişti. Ünlü oyuncu Cansu Tosun da 1988 Almanya doğumlu olsa da aslen Kayserili'dir. Cansu Tosun'da çok sayıda dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyunculardandır.

14-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar