Ünlü Oyuncu Deniz Çakır Sürpriz Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor!

Ünlü Oyuncu Deniz Çakır Sürpriz Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor!
Son olarak Vurgun dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve o tarihten sonra ekranlarda görünmeyen Deniz Çakır yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Türk Dizi sektörünün başarılı ve güzel oyuncularından Deniz Çakır uzun bir süredir televizyon dizilerinden uzaktı. Son olarak Vurgun dizisinde rol alan ancak reyting kurbanı olan dizinin erken final yapmasının ardından bir daha dizilerde görünmeyen başarılı oyuncunun en son rol aldığı ve başarılı olduğu dizi ise Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımdı. Diziden seyircinin istememesine rağmen çıkarılan Deniz Çakır uzun süre gündemde kalmış ve tekrar diziye dönmesi için büyük bir baskı bile oluşturulmuştu. Ancak Eşkıya dünyaya Hükümdar olmaz’a bir daha dönmeyen ve Vurgun dizisinden de istediği sonucu alamayan güzel oyuncu tiyatroya yönelmiştir. Şimdilerde kulislerde konuşulanlara göre güzel oyuncu Deniz Çakır yeni sezon için bir diziyle el sıkıştı. İşte detaylar!

Deniz Çakır Sürpriz Bir Diziyle Dönüyor!

Birçok başarılı projede rol alan ve seyirci tarafından çok sevilen güzel oyuncu Deniz Çakır son olarak Vurgun adlı yapımla seyirci karşısına çıkmıştı. Erkan Petekkaya ile aynı dizide başrol oynayan güzel oyuncu dizinin reyting yapmaması üzerine erken final yapmasından sonra bir daha başka bir projede yer almadı. Uzun bir süre sadece tiyatro oyunlarında rol alan Deniz Çakır önümüzdeki yayı dönemi için sürpriz bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 1441 Yapım tarafından hazırlıklarına başlanılan ve şimdilik kod adı olarak Şahmeran ismini kullanan diziyle anlaşmaya vardığı iddia edilen güzel oyuncu deniz Çakır önümüzdeki yayın döneminde yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Şahmeran!

Star Tv’ye Çocuk adlı diziyi hazırlayan ve oldukça başarılı bir sezon geçiren 1441 Yapım yeni yayın dönemi için yeni bir projeye daha start verdi. Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda oturması için başarılı yönetmen Hilal Saral’la halen görüşmeler yapan 1441 Yapım dizinin cast çalışmalarına da hızlı ve sürpriz bir isimle başladı. Şahmeran kod adı verilen dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalara başlayan 1441 Yapım ilk olarak dizide başrol oynayacak kadın oyuncu konusunu çözdü. Dizide başrol oynaması için ekranların sevilen oyuncularından Deniz Çakır’la anlaşan yapım şirketi şimdi de Deniz Çakır’ın partneri için araştırmalarını sürdürüyor. Yayıncı kanalı henüz belli olmayan Şahmeran’ın konusu ise tam bilinmiyor. Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar