Ünlü oyuncu dünyaevine girerken tam 30 kez ‘Evet’ dedi

Ünlü oyuncu dünyaevine girerken tam 30 kez ‘Evet’ dedi
Dizi ve tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak, sonunda aradığı hayat arkadaşını buldu. Uzun süredir birlikte olduğu Tarık Volkan Cengen ile evlenmek için can atıyordu.

Ne zaman evlenecekleri uzun süre konuşulan ünlü oyuncu dünyaevine girdi. Oyuncunun mutluluğu söylemine yansıdı ve farklı dil ve lehçelerde tam 30 kez ‘Evet’ dedi. Hayranları sevdikleri oyuncunun ilginç nikah töreni ne zaman ve nerede yapıldığını merak ediyor. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu dünyaevine girerken tam 30 kez ‘Evet’ dedi

Sevinç Erbulak herkesin yakından tanıdığı ve beğeniyle izlediği dizi ve tiyatro oyuncusu. 46 yaşındaki Erbulak’ın nişanlısı Tarık Volkan Cengen ile ne zaman evlenecekleri sosyal medyanın gündemindeydi. Pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen nikâh töreni nihayet kısıtlamaların kalkmasıyla bugün yapılabildi. Bu anı uzun süre bekleyen oyuncu Sevinç Erbulak, hem yabancı dil kapasitesini hem de oyunculuğunu konuşturdu. Öyle ki sevilen oyuncu Erbulak, nikâh memurunun “Evlenme teklifini kabul ediyor musunuz?” sorusuna farklı dil ve lehçelerde 30 kez ‘Evet’ dedi.

Bu yaşıma kadar nasıl bekledim, bilmiyorum

Dizi ve tiyatro oyuncusu Sevinç Erbulak, sonunda aradığı hayat arkadaşını buldu. Uzun süredir birlikte olduğu Tarık Volkan Cengen ile evlenmek için can atıyordu. Ancak araya giren pandemi süreci bu mutlu olayı epey bir süre aksattı. Nihayet kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte herkes gibi derin nefes alan çift, Beylerbeyi'nde bir otelde kıyılan nikâh ile hayatlarını birleştirdi. Pandemi kurallarına titizlikle uyulan törende, çiftin şahitliklerini Sevinç Erbulak’ın annesi Füsun Erbulak ve Volkan Cengen’in dayısı Faruk Kıztan yaptı. Maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi kuralların azami hassasiyetle dikkate alındığı nikâha aralarında Ayşe Erbulak, Dağhan Külegeç, Halil Ergün, Emre Kınay, Edip Tepeli- Ayşecan Tatari, Serdar Orçin-Ece Dizdar’ın da olduğu 150’ye yakın davetli katıldı. Magazincilerin mikrofon uzattığı 46 yaşındaki Sevinç Erbulak, onlarla samimi duygularını şu cümlelerle paylaştı: “Volkan bey dedi ki ‘Sensiz yapamıyorum. Bu yaşıma kadar da nasıl yapmışım onu da bilmiyorum.’ Bir düşünelim dedim. Sordum yakın çevreme, onu tanıyanlara ikna etti beni.”

30 kez evet diyerek alkış aldı

Kırmızı Oda dizisindeki Berna karakteriyle dikkat çeken oyuncu Sevinç Erbulak ile evelenen Volkan Cengen gazetecilerle duygularını paylaştı: “Sevinç hanım ne diyorsa doğrudur. Düğün sonrası balayı düşünmüyoruz. Bir süre İstanbul’da olacağız. Sonrasında bakacağız. Uluslararası dolaşımın açılmasını bekleyeceğiz”

Düğün sırasında sahnede çalınan Athena grubunun ‘Ben Böyleyim’ şarkısına eşlik ederek sahneye çıkan çift, davetlilere keyifli anlar yaşattı. Çok heyecanlı olduğunu gizleyemeyen Sevinç Erbulak, nikâh memurunun “Evlenme teklifini kabul ediyor musunuz?” sorusuna farklı dil ve lehçelerde tam 30 kez ‘Evet’ dedi. Bir düğünde 30 kere evet denemsinin rekor olduğunu düşünerek Erbulak – Cengen çiftine canlitv platformu olarak mutluluklar diliyoruz.

24-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar