Ünlü Oyuncu Ebru Şahin'den Sürpriz Proje

Ünlü Oyuncu Ebru Şahin'den Sürpriz Proje
Son olarak Destan Dizisinde başrol oynayan ve başarılı bir dönem geçiren genç ve güzel oyuncu Ebru Şahin’in yeni projesi belli oldu.

Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve oldukça ses getiren Destan Dizisinde başrol oynayan başarılı ve güzel oyuncu Ebru Şahin geçtiğimiz haftalarda başarılı yapım şirketi OGM Pictures ile bir yıllık anlaşma imzalamış ve bu yapım şirketinin uygun projelerinde yer alacağını açıklamıştı. Güzel oyuncu henüz yeni bir projeyle ekranlara gelmezken sürpriz bir projeye evet dedi ve sevenlerini heyecanlandırdı. Yine OGM Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Centilmen adlı filmle anlaşan Ebru Şahin bir anda sektörde gündem oldu. Bir süredir Amerika’da olan ünlü ve güzel oyuncu ülkeye döner dönmez OGM’nin teklif ettiği ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Centilmen Filmi teklifine evet dedi.

Ebru Şahin Centilmen’de

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Netflix’te yayınlanacak Centilmen adlı filmin cast çalışmaları devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı filmin kadın başrol oyuncusu uzun zamandır merak ediliyordu. Film için pek çok isim arasından öne çıkan Ebru Şahin ile yapımcı firma her konuda anlaştı ve Ebru şahin centilmen adlı filmde Çağatay Ulusoy’un partneri oldu. Halen cast çalışması devam eden dizinin hikayesi ve senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme alırken filmi Onur Bilgetay yönetecek. 2023 yılında Netflix’te yayınlanacak olan filmde arkadaşıyla birlikte jigololuk yapan bir adamın genç bir kıza aşık olması ve ardından değişen hayatı konu ediliyor. Cast çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sete çıkacak olan film sektörde de merakla bekleniyor.

Ebru Şahin Kimdir?

Son olarak Destan adlı dizide rol alan genç ve başarılı oyuncu Ebru şahin 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ebru Şahin daha sonra oyunculuğa yönelerek bu konuda eğitimleri almış ve sektörde yer almaya başlamıştır. Başarılı oyuncu ilk olarak Kan Parası adlı yapımda rol almıştır. Daha sonra başta diziler olmak üzere bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan Ebru Şahin’in rol aldığı yapımlar arasında, Kan parası, Savaşçı, İstanbullu Gelin, Yasak Elma, Hercai, Destan, Babam ve Şuursuz Aşk bulunmaktadır.

14-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar