Tv 8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün'den İlk Kareler Gelmeye Başladı

Tv 8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün'den İlk Kareler Gelmeye Başladı
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Sıfırıncı Gün dizisinden ilk kareler gelmeye başladı.

Televizyon kanalları ve dijital medya platformları için pek çok dizi hazırlanmaya devam ediyor. Hazırlık aşamasında sona gelenler kadar henüz çalışmalarına yeni başlayan dizilerde bulunuyor. Ayrıca bazı diziler ise çekimlerini tüm hızıyla sürdürüyor ve yayına girmek için gün sayıyor. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve Acun Medya tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden Sıfırıncı Gün dizisi de yayına gelmek için gün sayan diziler arasında. Kadrosunda güçlü isimlerin bulunduğu ve üç farklı ülkede çekimleri yapılan Sıfırıncı Gün dizisi geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlamıştı oldukça iddialı hazırlanan ve yakında ekrana gelecek dizi çekimlerine devam ederken diziden ilk kareler de gelmeye başladı. Oldukça iddialı hazırlanan dizinin gelen ilk kareleri dizinin iddiasını oraya koyarken seyirciyi de heyecanlandırdı.

Sıfırıncı Gün İddialı Geliyor!

Acun Medya tarafından hazırlanan ve şu sıralar çekimlerine devam eden Sıfırıncı Gün dizisi Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizi birbirinden ünlü isimlerle çalışırken hikayesi de oldukça çarpıcı. Çekimleri Türkiye, Makedonya ve Amerika Birleşik Devleri (Miami) gibi üç farklı ülkede gerçekleşen dizinin yayına girmesi heyecanla bekleniyor. Senaryosunu Atasoy Koç’un kaleme aldığı ve Süleyman Mert Özdemir’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimleri devam ederken yayınlanan ilk kareler seyircide ve diziyi merak edenlerde heyecan uyandırdı. Bir sivil polisin heyecanlı ve aksiyon dolu hikayesini anlatan ve aynı zamanda özel hayatını da hikaye eden dizinin çok yakında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri devam ederken geçtiğimiz günlerde dizinin yapım şirketi Acun Medya’nın ve yayınlanacağı kanal olan Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı seti ziyaret ederek oyuncularla ve ekiple bir araya gelmişti.

Sıfırıncı Gün Oyuncuları Kim?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri devam eden Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü iismler yer alıyor. Polisiye – Macera ve Dram türünde ele alınan dizide rol alacak oyuncular arasında

·         Engin Öztürk

·         Yiğit Özşener

·         Aybüke Pusat

·         Sarp Akkaya

·         Berk Cankat

·         Damla Colbay

·         Uğur Uzunel

·         Naz Çağla Irmak

·         Esra Ruşan

·         Turgay Tanülkü

·         Demir Karahan

·         Adnan Biricik

·         Savaş Özdemir ve

·         Ahmet Pınar gibi oyuncular yer alıyor.

14-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar