Ünlü Oyuncu Esra Dermancıoğlu Hastalığını Açıkladı

Ünlü Oyuncu Esra Dermancıoğlu Hastalığını Açıkladı
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin önemli karakterlerinden Behice2ye hayat veren oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı.

Televizyon dizilerinin başarılı oyuncularından olan ve şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Behice karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hastalığını açıkladı. Bu paylaşımı sonrası oyuncunun sevenleri büyük telaş içine düşerken oyuncunun genel salık durumunun iyi olduğu ve ürtiker hastası olduğu açıklandı. Rol aldığı Bir zamanlar Çukurova dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan ve canlandırdı Behice karakteriyle dizideki tüm dengeleri her an değiştiren oyuncu yıllardır bu hastalıkla mücadele ettiğini vurgulayarak takipçilerini bu hastalığa karşı uyardı. Peki ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun hastalığı olan Ürtiker nasıl bir hastalık? İşte Esra Dermancıoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve hastalığı!

Bedeninizi Kanatmaya Kadar Gidiyor!

Bir zamanlar Çukurova dizisinin Behice’si başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu paylaşımında bacağındaki döküntüleri göstererek hastalığını açıkladı. Ünlü isim paylaşımında “bu çok önemli bir rahatsızlık. Uzun zamandır bunu yaşamıyordum. Bugün bir atak yaşadım. Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu, kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey. Tekrar hatırlatmak isterim” ifadeleriyle takipçilerini ve sevenlerini uyardı.  Ünlü isim geçtiğimiz günlerde de bir paylaşım yaparak ünlü ve güzel oyuncu Beren Saat ile bir fotoğrafını paylaşmıştı. Esra Dermancıoğlu paylaşımında “bu gece meleğime makarna yaptım. Yıllardır yanında en iyi hissettiğim dostum: Beren’kom” ifadelerini kullanmış ve Beren Saat ile yaptığı makarnayı paylaşmıştı. Bizde ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve salına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Ürtiker Nedir?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun bugün hastalığı olarak açıkladı ve halk arasında yaygın bilinen ismiyle kurdeşen toplumda sık görülen cilt hastalıklarının başında gelmektedir. Kızaran, kabaran, kaşıntı yapan döküntülerle gelişen hastalık özellikle alerjik bünyeli kişilerde daha sık görülmektedir. Ürtikerin akut ve kronik olmak üzere iki tipi bulunmaktadır. Akut tablolarda döküntüler 15-20 dakika içinde genellikle kaybolur. Ancak bu döküntüler kimi zaman öyle kaşıntılı olur ki kişinin iş ve özel yaşamı sekteye uğrar ve sorunlar yaşar. Böyle durumlarda en iyi çözüm en kısa zamanda bir cilt doktoruna görünmektir.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar