Ramo dizisine sürpriz oyuncu

Ramo dizisine sürpriz oyuncu
Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un yaptığı Ramo dizisine dengeleri tümden değiştirecek sürpriz bir oyuncu dahil oldu.

Oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım’ın başrolünü oynadığı Ramo dizisine sürpriz oyuncu transfer edildi. Show TV’nin iddialı dizisi Ramo başarısını kadrosunu yeni yeni isimlerle takviye ederek gösteriyor. Ramo hayranları diziye yeni gelen oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Ramo dizisine sürpriz oyuncu

Cuma akşamları Show Tv’de ekrana gelen iddialı dizi Ramo’ya sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Ünlü oyuncu Emre Kınay, yeni katıldığı Ramo dizisinde tüm dengeleri değiştirecek.

Sürpriz bir karakter geliyor

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un yaptığı Ramo dizisini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsü kaleme alıyor. Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakteriyle başrol oynadığı Ramo dizisinde İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular da görev yapıyor.

12 Şubat Cuma günü Show Tv’de yayınlanacak yeni bölüme dahil olan Emre Kınay’ın Ramo’da hangi karakteri canlandıracağı sır gibi saklanıyor. Sürpriz bir karakterle seyirci karşına çıkacak olan usta oyuncu Emre Kınay, Ramo dizisinde tüm dengeleri değiştirecek. Yepyeni bölümleriyle Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de. Keyifli seyirler.

Emre Kınay Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu Kınay’ın anne ve babası da tiyatrocudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Emre Kınay, oyunculuk kariyerine Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda başladı. 2005 tarihinde "Duru Tiyatro"yu kuran Kınay, çok sayıda dizi ve filmde oynadı. Son olarak Bir Annenin Günahı’nda oynayan Emre Kınay’a canlitv platformu olarak Ramo dizisinde başarılar diliyoruz.

Rol aldığı bazı yapımlar

Bir Annenin Günahı

Kırmızı Oda

Sevgili Geçmiş (dizi)

Vurgun (dizi)

Yol Arkadaşım (Sinema filmi)

Güneşin Kızları (dizi)

Ulan İstanbul (dizi)

İnşaat 2 (sinema filmi)

Sil Baştan (dizi)

Güneşi Beklerken (dizi)

Ustura Kemal (dizi)

Dürüye'nin Güğümleri (dizi)

Aile Reisi (dizi)

Ah Kalbim (dizi)

Güneşi Gördüm (sinema filmi)

Kurtlar İmparatorluğu (sinema filmi)

Okul (sinema filmi)

İnşaat (sinema filmi)

İki Aile (dizi)

Sen misin Değil misin? (dizi)

Ölümüne Sevdalar (dizi)

Esir Şehrin İnsanları (dizi)

Yeditepe İstanbul (dizi)

Yüzleşme (dizi)

Baba (dizi)

Yılan Hikayesi (dizi)

08-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar