Ünlü Oyuncu Evlenme Kararı Aldı!

Ünlü Oyuncu Evlenme Kararı Aldı!
Sinema ve dizi dünyasının başarılı oyuncusu Songül Öden evlenme kararı aldı. Dizilerin ve filmlerin aranılan oyuncusu Öden’in pazartesi günü nikahı kıyılacak. İşte detaylar!

Televizyon kanalları yeni yayın dönemine hazırlansalar da ve diziler tek tek sete çıksalar da hayat sadece bunlardan ibaret değil ve hayat tüm hızıyla akıyor. Hayatın bu akışını ne hastalık, ne pandemi ne de ölüm durdurabiliyor. Dizilerde yer alan ve kendilerine biçilen karakterlere hayat veren oyuncular da tüm bu koşuşturmacanın içinde kendi özel hayatlarını da yaşamaya devam ediyorlar. Dizilerin ve filmlerin güzel oyuncusu da bu gerçeği göstermek istercesine iş, pandemi demedi ve evleneme kararı aldı. Son olarak Fox Tv ekranlarında Bir Aile Hikayesi adlı yapımda seyircinin karşısına Reyhan karakteri olarak çıkan güzel oyuncu Songül Öden üç yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle evlenme kararı aldı. Ünlü oyuncunun evlenme kararı alması ise her kesimden memnuniyetle karşılandı. İşte detaylar!

Güzel Oyuncu Songül Öden Evlenme Kararı Aldı!

Son olarak Bir Aile Hikayesi adlı diziyle seyirci karşısına çıkan ve burada canlandırdığı Reyhan karakteriyle herkesin beğenisini kazanan güzel oyuncu Songül Öden üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi iş insanı Arman bıçakçı ile evlenme kararı aldı. Ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın yeğeni olan Arman Bıçakçı ile güzel oyuncu Songül Öden’in pazartesi günü nikah masasına oturacakları öğrenildi. Pandemi sebebiyle geniş bir evlilik yapmama kararı alan çiftin nikah törenine sadece yakın çevrelerinin katılacağı ve nikahın Arman Bıçakçı’nın ailesinin evinde kıyılacağı öğrenildi. Çiftin düğününün ise pandemiden sonra yapılacağı açıklandı. Bizde canlitv.com  ailesi olarak güzel oyuncu Songül Öden’i ve Arman Bıçakçı’yı tebrik ediyor ve mutluluklar diliyoruz.

Songül Öden Kimdir?

17 Şubat 1979 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen güzel oyuncu Songül Öden ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Vasiyet adlı diziyle yapan Songül Öden bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Öden’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ferhunde Hanımlar, Vasiyet, Gümüş, Vazgeç Gönlüm, Acı Aşk, 72. Koğuş, Umutsuz Ev Kadınları, Ekşi Elmalar, Fi, Payitaht Abdülhamid, Bir Aile Hikayesi.

25-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar