Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen 2 Aylık Hamile

Ünlü Oyuncu Fahriye Evcen 2 Aylık Hamile
Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen’in iki buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi.

Magazin dünyasının gündemi hiç bitmiyor ve her daim yeni haberlerle okuyucusunu ve seyircisini değişik ve ilginç haberlere doyurmayı başarıyor. Ünlüler dünyasından yaz aylarında daha çok nişan ve evlilik gibi haberler duyulmaya alışıkken zaman zaman farklı haberlerde geliyor. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Fahriye Evcen’in hamile olduğu öğrenildi. Sosyal medya ve magazin basınında bomba etkisi yaratan bu haber bir anda ünlü ismin sevenlerini ve takipçilerini oldukça heyecanlandırdı. Yine kendisi gibi oyuncu olan ve o da bir dönem dizisinde rol alan Burak Özçivit ile evli olan ve bir çocukları bulunan çiftin ikinci bebeği heyecanla karşıladıkları ve oldukça sevindikleri öğrenildi. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in iki buçuk aylık hamile olduğu ve bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığı öğrenildi.

Karan’a Kardeş Geliyor

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin ikinci bebeklerini bekledikleri öğrenildi. Geçtiğimiz sezon zorlu bir sette görev alan ve Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandıran ve dizinin sezon finaline girmesiyle birlikte yapımcıyla anlaşarak diziye veda eden güzel oyuncu Fahriye Evcen’in iki buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’i canlandıran Burak Özçivit ile evli olan ve Karan adlı bir erkek çocukları olan çiftin ikinci bebeği heyecanla karşıladıkları ve bu habere oldukça sevindikleri öğrenildi. 2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucaklarına alan çiftin ikinci bebek heyecanını yakın çevreleriyle paylaştıkları ve bu mutlu haberi hep birlikte yaladıkları öğrenildi. Henüz hamileliğinin başında olan Fahriye Evcen’in sağlık durumunun oldukça iyi olduğu öğrenilirken bebeğin cinsiyetinin henüz belli olmadığı öğrenildi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in ikinci bebeğine hamile olduğunun öğrenilmesi özellikle ünlü oyuncunun sevenleri ve takipçileri arasında heyecanla karşılandı. Sosyal medyada gündem olan haber sonrası pek çok takipçi ünlü oyuncunun Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden hamile olduğu için ayrıldığını iddia etti. Magazin basınında da geniş yer alan haber henüz çift tarafından resmen duyurulmadı.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar