Annesinin Kuzusu Filmine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Annesinin Kuzusu Filmine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Henüz yeni sete çıkarak çekimlere başlayan ve ünlü yönetmen Umut Evirgen’in yöneteceği Annesinin Kuzusu filmine İspanyol oyuncu Marta Blanc dahil oldu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte dizilerin sezon arası vermesi film yapımcılarının bu zamanı iyi değerlendirmeleri için bir fırsat olarak ortaya çıkıyor. Şu sıralar pek çok sinema filmi sinemalar ya da dijital medya platformları için sete çıkıyor ya da çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. Bu filmlerden biri de Annesinin Kuzusu adını taşıyor. Film ünlü isimler Feride Çiçek ve Umut Evgiren tarafından kaleme alınırken yine Umut Evgiren tarafından rejisi yapılıyor. Bugüne kadar Ben Bir Denizim, İyi Yemek Öldürür, Kimya gibi yapımlara imza atan başarılı yönetmen Umut Evgiren’in Annesinin Kuzusu adını taşıyan filminde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor Filmin kadrosuna son olarak ünlü İspanyol oyuncu Marta Blanc dahil oldu. Sete çıkan ve çekimlere başlayan filmin festival filmi olduğu belirtiliyor.

İspanyol Oyuncu Annesinin Kuzusu Filminde

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve birçok ödül alan başarılı yönetmen Umut Evgiren şu sıralar yeni filminin setinde. Annesinin Kuzusu adını taşıyan filmin çekimleri başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin kadrosuna son olarak başarılı ve güzel İspanyol oyuncu Marta Blanc dahil oldu. Marta Blanc’ın filmde Necip Memili’nin canlandırdığı karakterin eşi rolünde yer aldığı öğrenildi. Filmde ayrıca Necip Memili, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Hatice aslan, Tansu Taşanlar gibi başarılı ve ünlü isimler yer alıyor. Filmin çekimlerinin yaklaşık 4 – 5 hafta süreceği tahmin ediliyor. Filmde rol alan Kubilay Aka Annesinin Kuzusu filminin bir festival filmi olduğunu daha önceki bir açıklamasında belirtmişti.

Feride Çiçekoğlu Kaleme Aldı

Öbür taraftan Annesinin Kuzusu filmiyle ilgili bir başka ayrıntı ise filmi kaleme alan isimlerden birinin Yeşilçam’ın tanınan isimlerinden biri olan Feride Çiçekoğlu olması. Umut Evirgen ile birlikte filmi kaleme alan Feride Çiçekoğlu daha önce, Uçurtmayı Vurmasınlar, Vesikalı Şehir, Suyun Öte Yanı gibi kitaplarıyla çokça tanınan ve aynı zamanda Uçurtmayı Vurmasınlar kitabını filme uyarlayan biri olarak biliniyor. Çekimleri henüz başlayan annesinin Kuzusu Filminin konusu hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Film şu sıralar en çok merak edilen filmlerden biri olarak belirtiliyor.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar