Ünlü Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve Efe Çelik Ayrıldı

Ünlü Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve Efe Çelik Ayrıldı
Acıların Kadını Bergen Filminde Bergen karakterini canlandıran ünlü ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sevgilisi Efe Çelik arasındaki aşk bitti.

Magazin dünyasında ünlüler arasında yaşanan bir aşk daha bitti. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile müzik prodüktörü Efe Çelik arasında yaşanan ilişki de sona gelindi. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı’nda rol alan ve bu diziden geçtiğimiz sezon sonunda ayrılan Farah Zeynep Abdullah sezonun en çok merak edilen sinema filminde Acıların Kadını Bergen’i canlandırıyor. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, müzik prodüktörü Efe Çelik ile 8 ay önce aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin basınında yer alan son dakika haberine göre ikili arasında yaklaşık 8 ay önce başlayan aşk, başladığı gibi yine hızlı bir şekilde sonlandı ve çift ayrıldı. Farah Zeynep Abdullah’ın Efe Çelik ile yaşadığı ilişkiyi bitirmesinin ardından sosyal medya hesabından da Efe Çelik’e ait resimleri sildiği görüldü. Çift ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama yapmadı. DJ Artz lakaplı Efe Çelik ise Farah Zeynep Abdullah’tan ayrıldığına dair herhangi bir açıklama yapmadı.

Hızlı Başlayan Aşk Bitti

Şu sıralar rol aldığı Bergen Filmiyle adından söz ettiren ve Acıların Kadını olarak bilinen Bergen’i canlandıran başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah tam da filminin vizyona girmesine sayılı günler kala 8 ay önce aşk yaşamaya başladığı DJ Artz lakaplı Müzik prodüktörü Efe Çelik’ten ayrıldı. Son zamanlarda başarılı işlerde yer alan ve son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ile seyirci karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah yaşadığı ayrılığın ardından sosyal medya hesabından Efe Çelik’e ait fotoğrafları kaldırdı. Böylece 8 ay önce başlayan aşk aradan çok fazla zaman geçmeden sona ermiş oldu.

Evliliğe Soğuğum

Ünlü ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah daha önce sosyal medya hesabından bir takipçisinin sorusunu cevaplamış ve “evlilik bir seçim aslında artık. Olup olmaması kişiye bağlı. Dolayısıyla bunun bir yaşı var mı, ondan emin değilim. İsteyen evlensin, istemeyen evlenmesin” ifadelerini kullanmıştı. Yine başka bir açıklamasında Farah Zeynep Abdullah evlilikle ilgili olarak “evliliğe çok demeyelim de yeterince soğuğum diyelim” ifadelerini kullanmıştı. Evliliğe çok sıcak bakmayan güzel oyuncunun aşk yaşadığı Efe Çelik’ten neden ayrıldığı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

02-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar