“Al Sancak” tan etkileyici fragman

“Al Sancak” tan etkileyici fragman
Fragmanda Uğur Güneş ‘in canlandırdığı Pençe Timi ‘nin  Yüzbaşı Ali ‘nin `Emredilen yerde savaşır, savaştığımız yerde kazanırız!`sözleri filmin özeti gibi adeta

Daha önce yayınlanan tanıtımları ile milyonlara ulaşan dizi 19 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ekranda olacak. Börü ‘nün de yönetmenliğini yapmış olan Can Emre ‘nin yönetmen koltuğunda oturduğu Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan ‘dan oluşanbir ekip kaleme alıyor.

“Al Sancak” dizisinin ilk  fragmanı yoğun ilgi gördü

TRT 1 ‘in güçlü prodüksiyonu ile dikkat çeken Al Sancak dizisi yayınladığı 1. Bölüm fragmanı ile izleyicilerin gönlünü çalmasını bildi. Fragmanda Uğur Güneş ‘in canlandırdığı Pençe Timi ‘nin  Yüzbaşı Ali ‘nin `Emredilen yerde savaşır, savaştığımız yerde kazanırız!`sözleri filmin özeti gibi adeta. Ve ikinci bir sözle askerlerini motive ediyor; “ Zor günlerin güzel zaferleri olur!”. Fragmanın en dokunaklı kısmı Yüzbaşı Atilla ‘nın şehit ediliş anları oluyor. Ve kardeşi gibi sevdiği Yüzbaşı Atilla ‘nın şehadeti, Yüzbaşı Ali için adeta yaşaması ve operasyonlar için ayrı bir motivasyon kaynağı olur. Gülsim Ali İlhan ‘ın can verdiği Nadia karakteri ile Yüzbaşı Ali ‘nin karşı karşıya geldiği anlar izleyici için merak konusu oldu. Fragmanda hep üzüntülü, stresli anlar yok.Tim kahramalarından birinin nişan merasimi için buluşan Pençe Timi kahramanlarının “Bahçe duvarından aştım” türküsüyle oynadığı halk oyunu görülmeye değer.

Al Sancak dizi içeriği nedir?

Açlık, terör, enerji krizi gibi kaoslarla boğuşan dünya içinde Türkiye Cumhuriyeti sınırlarını korumak ve devamlı zinde kalmak için milli teknoloji hamlesini gerçekleştirir. Çağa uygun stratejiler geliştiren Türk Silahlı Kuvvetleri özel olarak yurt içi ve yurt dışında operasyon yapabilen timler oluşturur. Bunların en seçkinlerinden olan Pençe Timi barışın güvercini savaşın kartalı olarak dosta güven düşmana ise korku salar. Birbirine son derece bağlı olan timin gece gündüz gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gözünü budaktan sakınmadan operasyonlara imza atar. Bu operasyonları beklentisizce gerçekleştiren Pençe Timi her geçen gün dikkatleri üzerine çeker.

Al Sancak dizisi oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle büyük beklenti oluşturan dizinin kadrosunda Uğur Güneş ve Gülsim Ali ilhan ile beraber Ahmet Yenilmez, Cem Kurtoğlu, Aybars Düzey, İdris Nebi Taşkani Emre Dinler, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk aran, Murat İnce, Fatih Gülhan, Çağlar Sayın, Ayşe Sezerel gibi önemli isimler bulunuyor.

17-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar