Ünlü oyuncu Kadir İnanır'dan kötü haber

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'dan kötü haber
Önce çok sevdiği yeğeni İnci Önder'i kaybeden Kadir İnanır, sarı nokta hastalığı nedeniyle gözünden ameliyat oldu. Ünlü oyuncunun sağlık durumu nasıl?

Canlandırdığı maço tiplemeleriyle ünlenen oyuncu Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde yeğeni İnci Önder'in ölümüyle sarsılan ünlü aktör, sarı nokta hastalığı nedeniyle acil koduyla  ameliyat masasına yatırıldı. Hayranları ünlü oyuncunun sağlık durumunu ve hastalığı olan sarı k-noktayı merak ediyor. Kadir İnanır'n hastalığı ve son durumu haberimizde. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'dan kötü haber

Türkan Şoray ile başrol oynadığı Yeşilçam Klasikleriyle tanınan ve Tatar Ramazan rolüyle hafızalara kazınan Kadir İnanır, sarı nokta hastalığı nedeniyle bir süredir görme problemi yaşıyor. Ağrıları katlanılamaz duruma gelen ünlü oyuncu hastaneye yatırıldı ve gözünden ameliyat edildi. Üstelik yeğeninin ölüm haberiyle bir kez daha yıkılan ünlü oyuncunun ameliyat sonrası genel ağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözünde oluşan sarı nokta hastalığı nedeniyle göz ağrılarına katlanamayan Kadir İnanır, ameliyat masasına yatma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve evinde dinlendiği bilgisine ulaşıldı.

4 gün önce yeğeni vefat etti

Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan gibi kült filmlere imza atan Yeşilçam'ın jönlerinden olan Kadir İnanır için geçtiğimiz haftalarda bir iddia ortaya atılmıştı. usta oyuncu Marmaris'e taşındığı yönündeki iddialara "Orada yazlığım var, taşınma falan olmadı. Sadece pandemiden dolayı orada daha fazla vakit geçiriyorum" şeklindeki açıklamasıyla yanıt vermişti.
4 gün önce Levent İnanır'ın ablası ve yeğeni İnci Önder'in vefat ettiği haberini alan Kadir İnanır zor bir süreçten geçiyor. Yeşilçam'ın en maço aktörü olan Kadir İnanır'ın çok sevdiği yeğeninin cenazesi Ordu Fatsa Orta Büyük Camisinden son yolculuğuna uğurlandı. Ancak gözündeki rahatsızlıktan dolayı Kadir inanır, yeğeninin cenaze törenine katılamadı.

Sarı nokta hastalığı nedir?

Oldukça sinsi seyreden ve tıptaki adıyla Makula dejenerasyonu olarak bilinen sarı nokta hastalığı ırsidir. Yani anne babadan kalıtımla geçen bu hastalık 55 yaş sonrası kişilerde, sigara içenlerde ve yetersiz beslenenlerde görülür. Hastalığın ilerlemesi durumunda görme kaybına yol açabilen gözde makula ismi verilen bölgenin bozulmasıyla karakterize bir retina hastalığıdır. canlitv olarak Kadir İnanır'a geçmiş olsun diliyoruz.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar