Mezun olan Simge Sağın hastaneye kaldırıldı

Mezun olan Simge Sağın hastaneye kaldırıldı
Tam 15yıl sonra ara verdiği üniversiten mezun olan ünlü şarkıcı Simge Sağın, sevincini doyasıya yaşayamadan hastanelik oldu.

15 yıl aradan sonra üniversiteden mezun olan Simge SağınA nazar değdi. Ünlü şarkıcı 2 gün önce kep atarak mezuniyetini kutlamıştı. 15 yıl önce başladığı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olan ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı. Hayranalrı Simge sağın'ın neden hastaneye kaldırıldığını ve sağlık durmunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Mezun olan Simge Sağın hastaneye kaldırıldı

Bundan yıllar önce rahmetli Kemal Sunal tam 22 yılara verdiği üniversiteye geri dönmüş ve çok çalışarak mezun olmuştu. Onu örnek alan Simge Sağın da 15 sene önce başladığı İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu ve sevincini kep atarak üniversite arkadaşalrıyla kutladı. Ancak bu kutlama ona pahalıya mal oldu.

Kas spazmı geçirdi

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, mezuniyet töreninde aşka geldi ve açık alanda konser verdi. Mezun olmanın sevinciyle kendini aşırı yoran ve terleyip üşüten Simge Sağın,bir anda değişen hava koşulları nedeniyle rahatsızlandı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Hemen müşhedeye alınan Sİmge Sağın'ın "kas spazmı' geçridiği anlaşıldı. 

Kendisi açıkladı

Şarkıcı Simge Sağın, 2 gün önce kendi mezuniyet töreninde söylediği şarkılarla herkesi eğlendirirken vücudunu çok yordu. Gece boyunca hareketli şarkılarla arkadaşalrını eğlendiren ve terleyen şarkıcı havanın serinlemesi ve aratan rüzgarın şiddetiyle soluğu jastanede aldı. Hava koşullarının azizliğine uğrayan ünlü şarkıcı, hastanede serum ve ilaçlarla kendine geldi. Gece boyunca eski ve yeni şarkılarını söyleyen ve kendi mezuniyetinde şov yapan ünlü isim, sağlık durumunu merak eden hayranalrına hastane köşesinden bilgi verdi. 

Herkesten özür diliyorum

Sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan ve hastaneden bir görüntü yayınlayan Simge Sağın, durmunu şöyle açıkladı: “Dün akşamki mezuniyet töreninde heyecanımda rüzgâra ve yağmura maruz kaldım. Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece sezon boyunca sahne aldığım mekânda olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum” 
canlitv olarak genç şarkıcıyı mezuniyetinden dolayı kutluyor, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acil şifalar diliyoruz.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar