MasterChef Türkiye’nin İddialı Yarışmacısı Elendi

MasterChef Türkiye’nin İddialı Yarışmacısı Elendi
Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de hiç beklenmeyen oldu ve yarışmanın en iddialı adayı elenerek yarışmaya veda etti.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan bölümüyle yine seyirci tarafından heyecanla takip edildi. Dün akşam yayınlanan eleme gecesinde adeta nefesler tutulurken seyircinin de hiç beklemediği ve hatta jüri üyelerinin bile tahmin etmediği bir yarışmacı elenerek yarışmaya veda etti. Hafta boyunca Kırmızı ve Mavi takımlar arasında yapılan yarışmalar sonunda Mavi takım üç sıfır gibi net bir skorla birinciliği elde ederken takımından da hiçbir adayı eleme potasına göndermeme başarısını yakaladı. Bu durum karşısında eleme potasına giden altı adayın tamı da Kırmızı takımdan oldu ve bu durum takım için tam bir felaket haline geldi. Takım olarak eleme gecesinde elenmemek için ter döken yarışmacılardan İbrahim, Hamza ve Mert arasında geçen son eleme finalinde ise yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olan İbrahim elendi.

Eleme Gecesi Nefes Kesti

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de 12 Eylül akşamı nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Kırmızı takımın neredeyse tamamı olan Safanur, Dilara, Mert, İbrahim, Hamza ve Azize arasında geçen eleme gecesinde hiç kimsenin beklemediği oldu. Kim elenirse elensin büyük bir olay olacak gecenin sonunda ilk eleme yarışmasında Safanur, Dilara ve Azize yarışmaya devam etme hakkı kazanırken Mert, İbrahim ve Hamza ise son kez elenmemek için çaba harcadı. Son yarışmada Şef Somer’in tabağını hazırlayan yarışmacılardan Mert birinci olarak çıkarken elenmekten kurtuldu. Hamza ve İbrahim arasından ise şefler Hamza’nın tabağını daha iyi bulurken yarışmanın en iddialı isimlerinden olan ve seyirci ile arkadaşlarının çok sevdiği, şeflerin büyük beğenisini ve takdirini kazanan İbrahim elendi. Bu durum hem seyirciyi hem yarışmacıları şoke etti. Ayrıca şeflerin de büyük hayal kırıklığı yaşadığı gecede İbrahim’in elenmesini en iyi özetleyen isim Somer Şef oldu. Somer Şef İbrahim’in elenmesi için “sen eleme potasına girince hiç endişelenmedim, nasıl olsa çıkar potadan, sorun olmaz onun için dedim” ifadelerini kullandı.

Masterchef Türkiye İbrahim Cingözler Kimdir?

Bu senenin MasterChef Türkiye yarışmasına Bodrum’dan katılan İbrahim Cingözler 1996 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamlayan İbrahim daha sonra üniversite için Adana’dan ayrılmıştır. Yıllardır Bodrum’da yaşayan ve burada değişik restoranlarda çalışan İbrahim bir arkadaşının ısrarı ile yarışmaya katılmıştır. İlk günden itibaren sakin tavırları ile dikkatleri çeken İbrahim tüm yarışma boyunca şeflerin büyük beğenisini ve takdirini kazanmıştır. İbrahim Cingözler ayrıca ilk günden itibaren şampiyon olacağını iddia etmiştir.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar